Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu dizisinde akılları kurcalayan soru, izleyicilere tırnak yediriyor!

Kaderimin Oyunu dizisinde akılları kurcalayan soru, izleyicilere tırnak yediriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyonda dizi izleyen birçok kişinin ortak fikri, bulmaca gibi olayları çözme fırsatı sunan yapımlara olan ilginin giderek attığıdır… Yargı isimli Kanal D dizisi gibi Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisi de ekran başındakilere bulmaca çözdürerek ilerleyen bir yapım oldu…

Cemal ve Asiye’nin mutlu başlayan ama sonra bir anda tam tersine dönen ve daha sonra tesadüfen tanışmaları ile gelişen bu hikayeye izleyiciler tutkuyla yaklaşıyor. Milyonlarca dizi hayranının kafasındaki soru ise şu: Cemal, neden Asiye’yi terk etti? İki çocuğu ile mutlu bir yuvası olan Cemal’in bir anda tam tersi şekilde davranmasına mantıklı bir gerekçe bulmaya çalışan dizi hayranları, her bölüm yeni bir ipucu bulmaya çalışıyor.

Kaderimin Oyunu dizisinde akılları kurcalayan soru, izleyicilere tırnak yediriyor! 7

Cemal doğruları söylüyorsa, Asiye’yi gerçekten aldatmadıysa… İşte bu durumu sorgulayan dizinin sadık izleyicileri, bu işin arkasından başka işler çıkacağına emin. Cemal’in ailesini terk ettikten sonra Demirhan’lara gitmesine dikkat çeken bir izleyici, “Hangi normal insan sırf bir arkadaşı uğruna sözde çok sevdiği ailesini terk eder ki?” sorusunu soruyor.

Dizinin bulmacaya benzeyen hikaye kurgusunun ilginin yüksek olmasını sağladığını ve çok iyi reytingler geldiğini görüyoruz. Kaderimin Oyunu, Star TV’nin izlenme oranlarını yükselttiği için de çok başarılı bir yapım olarak öne ıkıyor.

Dizinin 3. yeni bölümünden yayınlanan fragmanda da önemli bir detay dikkatleri çekiyor. Asiye’nin Mahir’e ona karşı bir şey hissetmediğini söylemesi, genç adamda büyük bir hayal kırıklığına yol açacak.

Asile ile Cemal arasında yeniden başlayan yakınlaşmada üçüncü bölümde yaşanacaklar çok önemli. Dizi hayranları 21 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümü kaçırmasın.