Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’in muhteşem pefrormansı bile dizinin finaline engel olmadı!

Hande Doğandemir’in muhteşem pefrormansı bile dizinin finaline engel olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanan Annemizi Saklarken dizisi, Ocak ayının ilk iki haftasında rakip bir dizi olmayınca çok iyi reytingler alabilmişti. Ancak Sadakatsiz, Kuruluş Osman ve Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümleri yayınlanınca dizinin reytingleri ciddi bir düşüş yaşadı.

Star TV’nin uzun süre bu kadar düşük reytinglere katlanması beklenmiyordu ve nihayetinde final kararı alındı. Bu final kararı en çok da Hande Doğandemir hayranlarını üzdü. Dizinin başrol kadın oyuncusu olarak yer alan Doğandemir, çok başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Handan karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, zengin bir koca bulup hayatını değiştirme ve çocuklarının da tepkisini çekme pahasına hayallerini gerçekleştirmek için her yolu denedi. Bu deneyim hem oyuncu için hem de izleyiciler açısında farklı ve etkileyici oldu.

Hande Doğandemir'in muhteşem pefrormansı bile dizinin finaline engel olmadı! 7

Hande Doğandemir, Handan karakterinde kariyerinin en başarılı canlandırmalarından birisine imza attı. Ancak oyuncunun bu performansı dizinin güçlü bir şekilde ekranda kalmasını sağlamadı.

Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu’nun da başrolün hakkını verdikleri Annemizi Saklarken dizisi ne yazık ki, reytinglere yenildi. Yeterince izleyici toplayamayan dizi, Star TV’nin beklentilerini karşılayamadığı için de 8. bölümü ile birilkte 26 Dcak Çarşamba akşamı son kez ekrandaki yerini alacak.

Açıkça söylemek gerekir ise, Hande Doğandemir’in muhteşem oyunculuğu bile dizinin ayakta kalmasına yeterli olmadı.