Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi ödüllere doymuyor! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun ödül keyfine bir bakmalısınız…

Yargı dizisi ödüllere doymuyor! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun ödül keyfine bir bakmalısınız…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, sezonun en çok dikkat çeken yapımlarından birisi olmayı başardı. Ekrana geldiği günden beri gündemden düşmeyen dizi, reytinglerinin yüksekliği ile birlikte sosyal medyada da çok konuşuluyor. İzleyenlerin her bölüm soru işaretleriyle kalakaldığı dizi, ters köşeler yaparak daha çok dikkat çekiyor.

Çoğu zaman olacakların tahmin edilmesi zor dizilerden birisi olma ünvanını elinde bulundurmakta Yargı dizisi. Pek çok dizinin aksine olayların hızlı çözülmesi ve hiç beklenmedik bambaşka düğümlerin ortaya çıkarak izleyiciyi sürüklemesi, dizinin her bölümünün de çok izlenmesini sağlıyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon’un yazdığı dizi için çok uzun bir hazırlık süreci gerekti. Ergenekon, iki yıl boyunca adliye koridorlarında, mahkeme salonlarında duruşmaları izleyip gözlem yaptı ve hukukçularla bir araya geldi. Böylesi uzun ve meşakkatli bir sürecin sonunda Yargı dizisi ortaya çıktı.

blank

Her şeyden önce günlük hayattan kopmayan diyalogları, karakterlerin gerçekçi duruşları, gizemli ve şaşırtıcı olayların sürekliliği ve hikayenin gerçek atmosferlerde çekilmesi de diziyi izlenir kılan sebepler. Hukuk danışmanlarının da katkılarının olduğu dizinin hikayesinde gerçeğe dayalı ve ayakları yere basan hikaye örgüsü de diziye olan olumlu yaklaşımı arttırıyor.

Dizinin başarısında kamera arkasında Ali Bilgin gibi özel işlere imza atmış bir yönetmen ve deneyimli ekibin de katkıları büyük. Ay Yapım imzalı dizinin kamera önündeki oyuncuları da her bölüm izleyenlerin beğeni ile izlediği bir performans sergiliyor. Usta isimler ve genç yetenekleri bir araya getiren dizinin başrolleri Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz de rollerinin hakkını sonuna kadar veriyorlar.

Tüm bileşenlerin doğru konumlandığı dizi, ister istemez sezonun da en dikkat çeken yapımı olmaya hak kazanıyor. Durum böyle olunca da ödüller de ardı ardına geliyor. Yargı dizisine yakın zamanda 3 ödül birden geldi!

blank

Dizinin sosyal medya sayfasından da duyurusu yapıldı bu ödüllerin. Engelsiz Yaşam Vakfı ödül töreninde Yargı dizisi, tam 3 ödül ile taçlandırıldı.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, bizzat diziyi temsilen ödül töreninde yer aldılar. İki oyuncunun ayrı ayrı ellerinde tuttukları “En İyi Kadın Oyuncu” ve “En İyi Erkek Oyuncu” ödülünün yanı sıra diziye de “En İyi Dizi” ödülü geldi.

blank

Oyuncular, bu güzel gelişmeyi sosyal medya sayfalarından da hayranlarıyla paylaştılar. İki oyuncu da ödül mutluluğu yaşıyordu o anlarda. Bu özel törende keyifleri de hayli yerindeydi. Başarılı bir iş çıkarmanın verdiği keyfin yanı sıra bunun izleyici tarafından desteklenerek ödüllendirilmesi de iki oyuncu için ayrı bir keyif olmuş anlaşılan…

Henüz ekranda 16 bölümü yayınlanmasına karşılık Yargı dizisi, ayakları yere sağlam basan yapısıyla sezon sonunu ve hatta ikinci sezonu da garantilemiş görünüyor!

blank