Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel 10 yıl aradan sonra hayatıyla ilgili çok önemli bir karara imza attı!

Hande Erçel 10 yıl aradan sonra hayatıyla ilgili çok önemli bir karara imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Cannes’dan gelen görüntüleri ile hayranlarını bir kez daha mest etti. Oyuncu, yaptığı açıklamalar ile de kendisi hakkında önemli detaylar verdi.

Cannes’da Ömür Sabuncuoğlu ile röportaj yapan Hande Erçel, bir markanın daveti ile ilk kez Cannes’ta bulunduğunu söyledi. Yay burcu olan ve gezmeyi de seven birisi olduğunu anlatan oyuncu, “Seyahat etmek eşittir ben. Öyle bir gerçek var. Benim için çok önemli, çünkü değişim benim hayatımda en çok yer kaplayan şey. Evimden tutun da her şeyi değiştirme çabası içindeyim” diye konuştu.

Hande Erçel 10 yıl aradan sonra hayatıyla ilgili çok önemli bir karara imza attı! 8

Gezmeyi çok sevdiğini ve kendisini doyurduğunu ifade eden Hande Erçel, kendisinin en çok etkileyen şehir olarak seçim yapmakta zorlandı. Paris’i ve İtalya’da seçemediği farklı şehirler olduğunu anlatan oyuncu, gittiği her yerin farklı özellikleri olduğunu ve onları ayırmak istemediğini de vurguladı. Kendisini bir yaz insanı olarak tanımlayan oyuncu, üşümekten hoşlanmadığını anlattı.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Geleneksel Türk Sanatları bölümünde okuduğu sırada çalışmaya başlaması ile birlikte üniversiteyi bırakan oyuncu, 10 yıl aradan sonra yeniden okuluna dönüş kararı aldı. Bunu bir eksiklik olarak tarif eden Hande Erçel, açıklamasında şunları söyledi:

“Ben çok uzun zaman önce okuldan ayrılmak zorunda kaldım. Çalıştığım için devamlılık problemleri vardı. 10 sene oldu. ‘Ben mezun olmak istiyorum’ dedim. Çünkü ben Mimar Sinan Üniversitesi’ne girerken çok büyük hayallerle girdim. Çoğu hayalim gerçekleşti ama Mimar Sinan mezunu olmak başka bir şey. O eksikliği hissettim.”

Hande Erçel 10 yıl aradan sonra hayatıyla ilgili çok önemli bir karara imza attı! 9

Ünlü oyuncunun devam etme kararı aldığı bu bölümde geleneksel Türk sanatlarını öğreniyor, yılların kültür birikimine sahip oluyor ve çağdaş tasarım ilke ve yöntemleriyle de özgün eserler oluşturuyor.

Üniversitede ilk dönemini geçtiğini ve ikinci dönemine geçtiğini anlatan Hande Erçel, yıllar sonra okula dönünce tanınmanın da getirdiği artılar yaşadığını anlattı.

Oyuncu, “Çok keyifli bir şey. Bu kadar sene sonra dönünce, insanlar da biraz tanıdığı için daha yardımcılar. Hocalarım inanılmaz tatlı insanlar. Hem çalışıp hem okulu yürütmek istediğimi bildikleri için çok yardımcı oluyorlar. İnşallah mezun olacağım. O kadar özlemişim ki, öğrenci olmak güzel bir his” şeklinde konuştu.

Okul ile birlikte yeni heyecanlar ve yeni hayaller ile tanıştığını anlatan Hande Erçel, bu sürecin hayatına önemli katkıları olacağını anlattı.