Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şahan Gökbakar çok sevilen filmin benzeri yeni bir dizi müjdesi verdi!

Şahan Gökbakar çok sevilen filmin benzeri yeni bir dizi müjdesi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü komedyen Şahan Gökbakar şimdiye kadar yaptığı projeler ile haklı bir üne sahip… Özellikle de Recep İvedik tiplemesi ile Türk sinema tarihine geçen oyuncu, ayrıca 2013 yılında Celal ile Ceren isimli komedi filmiyle de çok dikkat çekmişti. Şahan Gökbakar’a bu projesinde eşlik eden isim ise Ezgi Mola olmuştu.

Bu filmin hikayesine benzer bir dijital dizi çekmekte olduğunu söyleyen Şahan Gökbakar, projenin Disney Plus platformunda yayınlanacağını duyurdu. Dizi hakkında fazla ayrıntı vermek istemeyen ünlü komedyen, 8 bölüm olacağını ve çekimleri de tamamlamak üzere olduklarını anlattı.

Şahan Gökbakar, heyecanla yeni projelerini bekleyen hayranlarına da sözleriyle müjdeyi vermiş oldu. İşte ünlü komedyenin yeni projesiyle ilgili sözleri:

“Dizi geliyor bir tane, Disney’de yayınlanacak, 8 bölüm. Disney açıklasın ben açıklamayayım. Çekimler bitmek üzere. Eğlenceli bir dizi olacak. Yeni bir karakter olacak. Celal ve Ceren diye bir film vardı, o tarzda evlilik komedisi diyebilirim.”

Çekimleri İstanbul’da yaptıklarını ve projenin ne zaman yayınlanacağını kendisinin de bilmediğini anlatan Şahan Gökbakar, projenin detaylarını Disney Plus platformunun açıklayacağını sözlerine ekledi.