Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, depremzedeler için tasarladığı tişörtle poz verdi, hayranları bayıldı!

Hande Erçel, depremzedeler için tasarladığı tişörtle poz verdi, hayranları bayıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Şubat ayında yaşanan depremlerle sarsılan Türkiye’de, afetzedeler için ünlü isimler de yardım seferberliğine ortak olmuştu. Farklı organizasyonlarda görev alanlar arasında Hande Erçel de vardı.

Ünlü Oyuncu, meslektaşları ile birlikte ihtiyaç haritası, AFAD, Ahbap gibi kurum ve kuruluşlara destek vererek, yapılan çalışmalarda yer aldı. Deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan malzemelerin paylaşılması noktasında da 30 milyon takipçiye sahip instagram hesabı ile büyük bir etkileşim oluşulmasını sağladı.

Erçel, yaptığı paylaşımlar ve duyurularla birlikte, sosyal medya hesaplarından da yerli ve yabancı hayranları, takipçilerine deprem bölgesinde yaşananlar, ihtiyaçlar, önemli mesajlar gönderilmesi ile ilgili çabalarıyla da takdir gördü.

Hande Erçel, depremzedeler için tasarladığı tişörtle poz verdi, hayranları bayıldı! 9

Ayrıca ünlü oyuncu, Elle Türkiye dergisinin Mart sayısının kapağı için özel olarak bir tasarım yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde eğitimine devam eden oyuncunun yaptığı tasarım, deprem bölgesini sembolize eden çiçekli deseni ve kırmızı balonu ile ilgi toplamıştı.

Hande Erçel, depremzedeler için tasarladığı tişörtle poz verdi, hayranları bayıldı! 10

Oyuncunun ‘Kenetlenme’ temalı tasarımının, bir süredir yüzü olduğu marka Nocturne tarafından tişörtlere basılacağı ve satıştan elde edilen gelirin de Hatay merkezli Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği’ne aktarılacağı duyurulmuştu.

Hande Erçel, depremzedeler için tasarladığı tişörtle poz verdi, hayranları bayıldı! 11

Oyuncu, tişörtlerin satışa sunulmasının ardından ilk olarak kendisi giyerek bir destek daha sundu. Erçel’in, tasarımını kendisinin yaptığı tişörtler beğeni toplarken, hayranları oyuncunun bu fotoğrafına da ayrıca ilgi gösteriyor. Hande Erçel tasarımı olan tişörtler nocturne.com.tr’de ve seçili mağazalarda satışa sunuldu….