Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aliye Uzunatağan’ı bir izleyici sokakta durdurdu ve bakın ne söyledi!

Aliye Uzunatağan’ı bir izleyici sokakta durdurdu ve bakın ne söyledi!

tarafından ker_def

Show TV’nin büyük bir ilgiyle izlenen ve fenomen haline gelen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin sevilen oyucuları Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan ve Ceren Yalazoğlu Karakoç dün gece Bloomberg HT’de ekrana gelen Fatih Altaylı ile Bire Bir’e konuk oldu.

Kızılcık Şerbeti’nde ‘Sönmez’ karakterine hayat veren usta oyuncu Aliye Uzunatağan yaptığı açıklamada senaryonun başarısına özellikle dikkat çekti.

Usta oyuncu, bu konuda görüşlerini şu sözlerle ifade etti:, “Bu senaryonun en büyük başarısı akademik dille söylersek; gerçekçiliği. O kadar gerçek ki bu olay. Geçen gün bir hanımefendi beni yolda çevirip, ‘Benim kızım aynı şeyi yaşıyor’ dedi bana. Herkes kendi, örf, adet ve inancına göre yaşamalı ve biz de birbirimize saygı duymalıyız. Ayna tuttu bu dizi o yüzden sevildi.

Hem muhafazakar hem de seküler bir aile anlatılıyor dizide. Senarist iç içe geçiriyor aileleri, ben de dizide anneanneyi oynuyorum. Torunlarıma hep orta yolda ‘Biz karışamayız onların örf, adet ve inançlarına’ diyorum.”

Programın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: