Ana sayfa Dizi Haberleri Kubilay Aka’nın yeni dizi heyecanı… Fox TV’nin tanıtımıyla dikkat çeken dizisinde bu kez bambaşka!

Kubilay Aka’nın yeni dizi heyecanı… Fox TV’nin tanıtımıyla dikkat çeken dizisinde bu kez bambaşka!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Kubilay Aka, yakında ekrana dönmeye hazırlanıyor. Ekrana en son Oğlum dizisiyle gelen Aka, ardından Exxen için çekilen Sadece Arkadaşız isimli dijital dizide rol almıştı. Bu kez ‘Dokuz Oğuz’ isimli merak uyandıran bir yapımla geliyor…

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Bir süredir hazırlıkları devam eden dizinin, aksiyonu yüksek ve heyecan yaşatan tanıtımını Kubilay Aka da instagram hesabından paylaştı.

Kubilay Aka'nın yeni dizi heyecanı... Fox TV'nin tanıtımıyla dikkat çeken dizisinde bu kez bambaşka! 9

Ekrana bu kez ‘Karanlık’ lakaplı Komutan Batur olarak gelecek olan Kubilay Aka, bir askere hayat verdiği dizisi ile ilgili “Yolumuz açık olsun Oğuz” notuyla instagram’dan takipçilerine yeni dizisini duyurdu. Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın yaptığı ve Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Dokuz Oğuz” bir asker dizisi. Kubilay Aka da gözüpek, cesur bir askere hayat veriyor.

Kubilay Aka'nın yeni dizi heyecanı... Fox TV'nin tanıtımıyla dikkat çeken dizisinde bu kez bambaşka! 10

Aksiyon dozu yüksek bir asker dizisi olan ‘Dokuz Oğuz’, terör ile mücadele kapsamında operasyonlar yapan askerlerin kahramanlık hikayelerini anlatıyor.

Tanıtımıyla dikkat çeken “Dokuz Oğuz”, Karanlık (Kubilay Aka) lakabıyla anılan Komutan Batur’un sözleşmeli Er Okan (Taylan Meydan) ve Yaşar’ı (Kayhan Açıkgöz) da aldığı dokuz kişilik gizli özel harekat timinin, Türkiye dışında yaşayan Türk kökenli insanları çevredeki tehditlerden korumak üzere harekete geçmesini ve yaşadıkları mücadelelerini anlatacak.

Kubilay Aka'nın yeni dizi heyecanı... Fox TV'nin tanıtımıyla dikkat çeken dizisinde bu kez bambaşka! 11

Dizide Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç, Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik yer almakta. Çekimleri Ankara’da başlayan dizinin henüz yayın tarihi belli değil.

Tanıtımı dikkat çeken dizi, yakında Fox TV’de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor…