Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisiyle ilgili ilk tüyolar Kaan Yıldırım’dan geldi…

Sipahi dizisiyle ilgili ilk tüyolar Kaan Yıldırım’dan geldi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Sipahi, yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor! Yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği, başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldıkları Sipahi dizisi, 12 Aralık’ta ilk bölümüyle ekranda olacak. Dizinin oyuncuları, afiş çekiminde bir araya geldi ve izleyenleri heyecanlandıran röportajlarıyla bazı tüyolar verdiler.

Başrolde yer alan Kaan Yıldırım, ekrana yeniden döndüğü Sipahi dizisinde Korkut Ali Türkoğlu isimli bir MİT ajanına hayat veriyor. Çatışma sahneleriyle aksiyon dozunun yüksek olacağı Sipahi’deki yeni karakteri için heyecanlı olan oyuncu, dizide ajan olarak kılıktan kılığa girecek.

Sipahi dizisiyle ilgili ilk tüyolar Kaan Yıldırım'dan geldi... 8

Oyuncu, Show TV’ye özel röportajında dizi için “Çok heyecan duyduğumuz, çok beğendiğimiz bir senaryoydu. Bir hafta oldu sete çıkalı. Bugün de afiş çekimini yapıyoruz. Milli istihbarat teşkilatının hikayeleri bu. İçerde ajanlar var. Herkesin bir hikayesi var. Kendi özel hayatları var. Onun dışında da bir takım aksiyonel olaylar oluyor. Onların peşinde biz de aksiyona sürükleniyoruz.”

Sipahi dizisiyle ilgili ilk tüyolar Kaan Yıldırım'dan geldi... 9

Kendi karakteri için “Annesi ile yaşayan, normal hayatında annesinin de ajan olduğunu bilmediği daha normal bir hayatı var ama sahaya çıktığında da başka bir hayatı var” açıklamasını yapıyor. Kaan Yıldırım, dizide Kerem Alışık’ın oynadığı Yıldırım Bozok karakteriyle bir ekip oluşturulduğu ve başlarına gelen olayların anlatıldığını aktarıyor.

Röportajın tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…