Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel hayranları büyük sınavda! Desteğiniz gerçek mi yoksa hava civa mı?

Hande Erçel hayranları büyük sınavda! Desteğiniz gerçek mi yoksa hava civa mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – “Artık starlar dönemi kapandı, no name yani isimsiz oyuncuların yer aldığı projeler bile reytinglerde büyük işler başarabiliyor…”

Bu ve benzeri yorumları daha önce duymuşsunuzdur. Ancak televizyon ekranına baktığınız zaman iddialı ve tutan dizilerde hep yıldız isimler. Kimi büyük isimlerin ise dizilerinin kısa sürede ekrandan silindiğini de hala görebiliyoruz. Buna en ciddi örnek önceki sezon Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun 6 bölümde biten dizisiydi. Şimdi yeni örnek de 7. bölümüyle final yapacak olan son dönemin en başarılı ismi Engin Altan Düzyatan’ın Kurşun dizisi bu sınıfta önemli bir örnek olacak.

Bu örneklere arasına Azize dizisi katılır mı bilinmez… Ancak ilk bölüm reytingleri Hande Erçel hayranlarının üzerine bir görev düştüğünü de anlattı.

Erçel’in instagram hesabında 11.2 milyon takipçisi var. Türkiye’nin ne yaparsa olay olan isimlerinin başında geliyor.

Hande Erçel hayranları büyük sınavda! Desteğiniz gerçek mi yoksa hava civa mı? 7

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu “Hande Erçel dizisi” yakıştırmasını yapmış ve “Sanırım, Hande Erçel’in kitlesi düşünülerek yapılmış bir dizi ‘Azize’… Çevresine epey kalabalık bir ‘tecrübeli oyuncu’ toplanmış” yorumuyla da aslında nokta atışı bir tespitte bulunmuştu.

Şimdi sıra Erçel’in hayranlarına düşüyor. Gerçekten oyuncunun başarılı olmasını, kariyerinde daha büyük noktalara ilerlemesini istiyorlar ise Azize dizisini desteklemeleri şart.

Yoksa, Hande Erçel efsanesi yerle bir olabilir.Gerçi oyuncu bu durumu Siyah İnci dizisinde de yaşadı ve artık daha tecrübeli.

Ancak Hande Erçel’i sadece sosyal medyadan takip etmek ve ona sevgilerini, iltifatlarını belirtmek ile hayranlığın eksik kaldığı da bir gerçek.

Hayranı olunan oyuncunun projesini de desteklemek, sosyal medyada kampanyalar yapmak ve daha çok kişiye ulaşmasını sağlamak da Erçel hayranlarına düşüyor.