Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel hayranlarının heyecanla beklediği projeden ses yok!

Hande Erçel hayranlarının heyecanla beklediği projeden ses yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus ile anlaşma yapan ünlü isimlerden birisi de Hande Erçel oldu… Genç oyuncu, ABD’li eğlence devinin Türkiye operasyonunda marka yüzü olarak da yer alacak. Birçok ünlü isimle birlikte Disney Plus projelerinde yer almak üzere özel bir anlaşma yapan Hande Erçel’in nasıl bir proje ile hayranlarının karşısına çıkacağı merakla bekleniyor.

Geçen yıl final yapan Sen Çal Kapımı dizisi ile hala dünyanın birçok ülkesinde konuşulmakta olan ve bu dizinin başarısıyla popülerliğini bir adım daha artıran Hande Erçel, son dönemde çeşitli etkinliklere katılıyor ve dinlenmeye, eğlenmeye devam ediyor.

Ancak oyuncunun hayranlarının heyecanla bekledikleri yeni projesi hakkında her hangi bir detay yok. Can Yaman’ın Disney Plus için çekeceği El Turco isimli dizide Hande Erçel ile başrolde buluşma ihtimali bulunuyor. Ancak henüz bu konuda resmi bir duyuru yok…

Katıldığı marka tanıtım gecesinde dansları ile ilgi gören ve sosyal medyada da çok konuşulan Hande Erçel, siyah – beyaz kıyafetiyle de ilgi odağı oldu.

Oyuncu, yeni proje sorusu üzerine, “Hala net bir şey yok, olursa zaten söyleyeceğim” dedi. Hande Erçel son dönemde magazin gündeminde Kaan Yıldırım ile olan aşkıyla da konuşuluyor. İkilinin Londra’nın ardından Marmaris’te tatil yaptıkları ortaya çıktı.

Hande Erçel ise Kaan Yıldırım ile ilgili soruların hiçbirisine yanıt vermek istemedi.