Ana sayfa Dizi Fragmanları Kartal ve Kılıç kozlarını paylaşacak, Üç Kuruş’un finali çok heyecanlı olacak!

Kartal ve Kılıç kozlarını paylaşacak, Üç Kuruş’un finali çok heyecanlı olacak!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Üç Kuruş’un final bölümünden ilk tanıtım izleyiciyle buluştu. Kartal ve Efe’nin cezaevine girdiği tanıtımda koğuşta çıkan kavga dikkat çekiyor.

Çıngıraklı’da sünnet düğünü heyecanı yaşanırken Leyla’nın tıpkı ilk bölümdeki gibi dans ettiği anlar beğeni kazanıyor. Cezaevinde olan Kılıç aldığı bir haberle şaşkınlık yaşarken Kartal’la yaşayacakları karşılaşma büyük bir merakla bekleniyor.

Üç kuruş dizisine sonradan katılan Necip Memili, Kılıç karakteri ile son haftalarda öne çıkan isim oldu. Daha önce Çukur dizisinde de çok etkili bir oyunculuk sergileyen Necip Memili , bu sezona Kanunsuz Topraklar dizisiyle başlamıştı. Bu yapımın düşük reytingler nedeniyle devam edememesi sonrasında ünlü oyuncu Üç Kuruş’un kadrosuna katılarak hikayeye hareketlilik kattı. Peki sezon finalinde başka neler olacak?

Efe’nin Kartal’la birlikte başlattığı ve son perdeyi açan planı gerçekleştirmeleri kolay olmayacaktır. Kartal’ın içeri girer girmez çıkardığı olay ikisinin de beklemedikleri anda Kılıç’ın kucağına düşmelerine neden olur.

Kartal ve Kılıç kozlarını paylaşacak, Üç Kuruş'un finali çok heyecanlı olacak! 7

Bu olay Efe’yi öfkelendirir ve Kartal’la tartışmaları her ikisinin de geçmişlerini sorgulamalarını sağlar. Kolay pes etmeyen Kartal, Çetin’den destek aldığı yeni bir planla koğuşun karşısına çıktığında Kılıç’a büyük bir sürpriz son hazırlar. Kartal ve Kılıç’ın son hesaplaşması herkesin nefesini kesecektir.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Suna Selen, Necip Memili, Kadir Çermik, Bora Akkaş gibi önemli oyuncular bulunuyor.

‘Üç Kuruş’ final bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!