Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, hem set hem tanıtımlar derken inanılmaz çalışıyor!

Hande Erçel, hem set hem tanıtımlar derken inanılmaz çalışıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki Yabancı isimli yeni dizisi için çalışmalara başlayan Hande Erçel, kış sezonunda yeniden izleyicilerle buluşacak olmanın heyecanını da yaşıyor. Oyuncu, daha önce Aşk Laftan Anlamaz dizisinde birlikte rol aldığı Burak Deniz ile birlikte sete çıkacak.

Reklam ve tanıtım toplantıları ile gündemde yer alan oyuncu, ayrıca İki Yabancı dizisinin çekimlerine başladıklarını da söyledi. Çalışmaların güzel gittiğini belirten ünlü oyuncu, üniversite de öğrenim görmeye de devam ediyor.

Hem Türkiye’de hem de yurt dışında çok takip edildiği ve beğenildiği hatırlatılan ünlü oyuncu, bunun nasıl bir duygu olduğu sorusu üzerine şunları anlattı:

“Çok çok özel bir duygu tabii ki. İnsanı özel hissettiriyor, gurur veriyor. Kıymetli bir duygu.”

Yaz döneminde tatil planlarının olduğunu ama önceliğinin işi olduğunu ifade eden Hande Erçel, yaz döneminde sette çalışmalarını sürdürürken, tatil planlarının da bulunduğunu anlattı.

Ünlü oyuncu, “Güzel tatil planlarım var ama, önceliğim benim işim. İşim güzel geçiyor, güzelce bitsin ondan sonra bakacağız” diye konuştu.

İki Yabancı dizisi için sete çıkan, ayrıca tanıtım organizasyonlarında marka işbirlikleri için çeşitli etkinliklere katılan Hande Erçel, yine yoğun çalıştığı bir dönemi yaşıyor.

Ünlü oyuncu, “Ben çalışıyorum arkadaşlar, inanılmaz çalışıyorum” diyerek yoğun bir dönemin içinde olduğunu anlattı.