Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece, Yasak Elma dizisi sonrası en akıllı kararı aldı!

Eda Ece, Yasak Elma dizisi sonrası en akıllı kararı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok başarılı bir altı sezon geçiren Eda Ece, Yasak Elma dizisinde elde ettiği popülerlik ile kariyerinde yepyeni bir dönemi başlattı. Yıldız karakteri ile sevilen oyuncu, doğaçlama sahnelerdeki yaratıcılığı ile de hep gündemde oldu. Sosyal medyada da çok konuşulan Eda Ece, dizinin bitiminin ardından yaşadıklarını şu sözlerle özetledi:

“Çok severek çalıştık. Ekip, oyuncu arkadaşlar herkes birbirini sevdi ki, biraz hüzünlü bir veda oldu. Ama alnımızın akıyla bu işi yaptık.”

Elle Sytle ödül törenindeki kıyafeti ile dikkat çeken ve depremzedeler ile ilgili sözleriyle de eleştirilen Eda Ece, son dönemin en parlayan kadın oyuncularından birisi konumuna geldi.

Eda Ece, Yasak Elma dizisi sonrası en akıllı kararı aldı! 7

Depremzedelere yardım konusunda yaptığı esprinin pek hoş karşılanmaması ve eleştirilmesi sonrasında kendisini anlatmak için çeşitli paylaşımlar da yapan Eda Ece, şimdi kariyerinde yepyeni bir sürece başlıyor.

Yasak Elma dizisinde çok başarılı işlere imza atmasının ardından Eda Ece, işini çok sevdiğini ve oyunculuk mesleğini yapmaya devam edeceğini söyledi.

Oyunculuğu bırakacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Eda Ece, “Seviyorum ben işimi. Ama 6 sezon televizyonda olunca Yıldız’ın unutulması kolay değil” dedi.

Bu sözleri ile Yıldız karakterinin biraz unutulması için yüzünü dinlendirebileceği iması anlaşılırken, Eda Ece, kariyerinde bundan sonraki süreç hakkında detay vermek istemedi.

Yasak Elma dizisinin de yurt dışı satışlarını hatırlatan oyuncu, “Bütün dünyaya Türk dizileri satılıyor ya, daha çok 6 sene daha satışlar olacak” diyerek Yıldız karakterinin Türkiye’de olmasa bile yurt dışında daha çok konuşulacağı mesajını verdi.

Eda Ece’nin bu sözleri ile 6 sezonluk Yasak Elma macerasının ardından bir süre dinlenmek istediği, hemen yeni bir projeye başlama niyetinin olmadığı anlaşılıyor.