Ana sayfa Dizi Haberleri Eğer iddia doğruysa Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi bomba gibi bir kadroyla gelecek!

Eğer iddia doğruysa Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi bomba gibi bir kadroyla gelecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu’nu başrollerde bir araya getirmeye hazırlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi için hazırlıklar son hız devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu için son dönemin yıldızı çok parlayan iki oyuncusunun adı geçiyor. Eğer bu bilgi doğru çıkarsa dizinin oyuncu kadrosu bomba gibi olacak.

NTC Media tarafından çekilecek Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin nisan ayında TV8’de ekrana geleceği belirtiliyor. Dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarının neredeyse tamamlandığı yakında sete çıkılacağı da gelen duyumlar arasında.

Eğer iddia doğruysa Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi bomba gibi bir kadroyla gelecek! 8

Henüz resmen açıklanmasa da yeni dizinin oyuncu kadrosunda Olgun Toker ve Selin Yeninci’nin de yer alacağı belirtiliyor. Son dönemin performanslarıyla dikkat çeken bu iki oyuncusu diziye olan ilgiyi de artıracaktır.

Hayat Şarkısı dizisinde canlandırdığı Mahir karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Olgun Toker, Bir Aile Hikayesi, Arıza, Son Yaz ve Fatma dizilerinde canlandırdığı karakterlerle oyunculuktaki yeteneğini ortaya koymuştu. Her projesinde farklı karakterlere imza atan başarılı oyuncu, dizi dünyasının en sevilen isimlerinden birine dönüştü.

Eğer iddia doğruysa Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi bomba gibi bir kadroyla gelecek! 9

Genç oyuncu Selin Yeninci ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteriyle kariyerinin çıkışını yaptı. Oyuncu bu diziyle çok başarılı bir performans ortaya koydu ve geniş bir hayran kitlesi kazandı. Yeninci, Uçan Köfte isimli bir sinema filminde de rol aldı.

TV8’de yayınlanacak Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi bir dram olacak. Dizide Engin Öztürk’ün İrem Helvacıoğlu ile nasıl bir uyum sağlayacağı da merak konusu oldu. İkilinin hayranları merakla yeni setin toplanmasını ve çekimlere başlanmasını bekliyor.