Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ile yeğeni Aylin Mavi’nin sevimliliği kalp bıraktırdı!

Hande Erçel ile yeğeni Aylin Mavi’nin sevimliliği kalp bıraktırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Azize dizisiyle ekranda yer alan Hande Erçel, yeni projeleri gündeme geldiği sırata patlak veren koronavirüs salgını nedeniyle evine çekilmişti. Yeğeni Aylin Mavi’ye düşkünlüğü ile bilinen oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gülümsetti.

Ünlü oyuncu, “Bizimki dilini çıkarmayı öğrendi. Deliriyorummmm! Mavisiiii” diyerek aşağıdaki 6 fotoğraftan oluşan bir kolaj paylaştı. Takipçilerinden binlerce beğeni ve çok sayıda iltifat, güzel dilekler yorumlara yansıdı.

Hande Erçel ile yeğeni Aylin Mavi'nin sevimliliği kalp bıraktırdı! 8

Erçel’in yakın arkadaşı Burcu Özberk kalp emojileri ile yanıt verirken, ikiz bebekleri bulunan Pelin Akil “Sıkı takipçisiyim” diye yazdı.

Başak Daşman, “Yemelik” notunu paylaştı. Buğra Gülsoy ise Azize’deki rol arkadaşına emoji ile güneş emojisi ile yanıt verdi.

Hande Erçel ile yeğeni Aylin Mavi'nin sevimliliği kalp bıraktırdı! 9
Sezona kötü başlayan oyuncu, şimdilerde 2 yeni proje ile konuşuluyor. MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı isimli dizide Erçel’in Kerem Bürsin ile başrolde yer alacağı öğrenilmişti.

Ayrıca, Blu TV için Tims&B’nin hazırlıklarını yaptığı Yarım Kalan Aşklar Dairesi isimli projede de Hande Erçel başrolde Ali Atay ile yer alacak.  Ancak her iki dizinin de ilerleyebilmesi için koronavirüs salgınının dinmesi gerekiyor.