Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel, Kerem Bürsin’den sonra yeni bir aşka mı başladı?

Hande Erçel, Kerem Bürsin’den sonra yeni bir aşka mı başladı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel ile Kerem Bürsin büyük bir aşk yaşadı… Sen Çal Kapımı dizisinde partner olan ve setteki arkadaşlıklarını aşka dönüştüren ikili, yakın zaman önce ayrıldı.

Hande Erçel’in birlikte fotoğraflarını instagram hesabından kaldırması ile çiftin artık kesin olarak ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Güzel oyuncu, son dönemde kendisine gelen teklifleri değerlendirdi. Özellikle Disney Plus platformunun Türk yıldızları bir araya getirme projesi içinde Hande Erçel de yer aldı. Platform için yapılacak dizilerde yer alması noktasında ünlü oyuncu ile anlaşma sağlandığı da ortaya çıktı.

Hande Erçel hayranları ile yeniden televizyon ekranına bir dizi ile ne zaman döneceğini çok merak ediyor. Oyuncu, şimdilik yeni dijital projesi ile ilgili gelişmeleri bekliyor. Bu süreçte oyuncunun aşk hayatıyla ilgili bazı iddialar da ortaya atıldı.

Atasay markası ile anlaşan ve firmanın sahibi Atasay Kamer ile de lansmanda bir araya gelen Hande Erçel, ilginç bir dedikodunun da ortasında kaldı.

Hande Erçel ile Atasay Kamer’in birlikte görüntülerini bir aşkın işareti olarak algılayan hayranları, bu konuda dedikodular üretince işe gazetecilere düştü. Birsen Altuntaş, yaptığı araştırmada böyle bir aşkın ortada olmadığı bilgisini öğrendiğini duyurdu.

Kerem Bürsin’den ayrılmasının hemen ardından bir başka kişi ile aşk yaşamaya başladığı dedikoduları pek de oyuncuya yakıştırılmamıştı. Bu iddiaların doğru çıkmaması oyuncunun birçok hayranını memnun etti. Zira Kerem Bürsin ile ateşli bir aşktan sonra Hande Erçel’in kısa sürede kalbini bir başkasına kaptırması durumu hayranları için büyük sürpriz olurdu.