Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel öyle seksiydi ki, herkes Kerem Bürsin detayına takılı kaldı!

Hande Erçel öyle seksiydi ki, herkes Kerem Bürsin detayına takılı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel yine seksi yine ateş ediyor! Sen Çal Kapımı dizisiyle Cumartesi akşamları Fox TV ekranında yer almakta olan ünlü oyuncu Hande Erçel, güzelliğini bir kez daha sergiledi ve hayranlarını da mest etti.

Dizide Eda karakterine hayat veren ve Kerem Bürsin ile de çok iyi bir enerji yakalayan ünlü oyuncu, sosyal medyada da 18 milyona yakın takipçisi ile göz dolduruyor. Her geçen gün hayran sayısını artıran oyuncu, güzelliği ile de göz kamaştırıyor.

Oyuncu, MAG Dergisi için çekilen özel pozlarından birisini daha instagram hesabından yayınlandı. “Yeterince Cesur” etiketi ile fotoğrafını yayınlayan oyuncuya saatler içinde 1.3 milyonun üzerinde beğeni geldi ve beğeniler akmaya da devam ediyor.

Hande Erçel’in seksi pozuna hayranları, “Yine ateş ediyorsun” diye yorum bıraktı. Takipçileri daha önce de birçok kez yazdıkları gibi “Kerem Bürsin nerelerdesin? Kerem Bürsin’in yorumunu merak ediyoruz?” şeklinde mesajlar bıraktı.

Hande Erçel öyle seksiydi ki, herkes Kerem Bürsin detayına takılı kaldı! 8

Ancak Kerem Bürsin’in ilk 3 saat içinde herhangi bir yorumda bulunmadığı görüldü. İkilinin zaman zaman sosyal medyada birbirlerinin paylaşımlarına yorum yapması nedeniyle, takipçilerin de bu yönde bir beklentisi var. Kerem Bürsin, partnerinin bazı paylaşımlarına yorum bırakıyor ama bazılarına yorum yapmıyor.

Hayranları ünlü oyuncunun güzelliğine iltifatlarda bulundu ve “Peri kızı gibisin” yakıştırması yaptı.

Zaman zaman seksi paylaşımlar yapan oyuncu, Ekim ayında da Marie Claire dergisindeki özel fotoğrafını yayınlamış ve göğüs dekoltesinin öne çıktığı paylaşıma 2.5 milyon beğeni yapılmıştı.

Hande Erçel öyle seksiydi ki, herkes Kerem Bürsin detayına takılı kaldı! 9