Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’dan ayrılan Seda Bakan ne kadar da mutlu!

Mucize Doktor’dan ayrılan Seda Bakan ne kadar da mutlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seda Bakan, sezon başında aldığı teklifler arasında Mucize Doktor’da karar kıldı. Uzun süredir ekranda olmayan oyuncu, setlere neşe içinde döndü. Ancak geçtiğimiz hafta oyuncu instagram hesabından bir veda mesajı yayınlayarak diziye aniden veda etti. Daha önce Özge Özder ve Merve Dizdar diziden 2.sezonda rolleri olmadığı için gönderilmişti. Seda Bakan ise ayrılığı kendisi duyurdu ve neden bu ayrılığın yaşandığı konusunda da pek bir şey söylenmedi.

Mucize Doktor dizisi hayranları Ferda karakterinin niye aniden diziden çıkartıldığını hala merak ediyor. Seda Bakan ise hayatından memnun. Ankara’ya giden oyuncu, başkentin kış manzarasından fotoğraflar paylaştı. “Ankara’da Kış” notunu da yayınlayan Seda Bakan’a takipçilerinden Behzat Ç. hatırlatması geldi.

Seda Bakan’a “Harun ve Baş komiserime selamlar” diye yorum bırakan bir takipçi, Behzat Ç’nin eski günlerini hatırlattı.

“Ankara’da kış olsa ne olur, siz hep baharsınız” diye yorum bırakan bir başka hayranı da dikkat çekti.

Seda Bakan’ın mutlu hali ve dingin görüntüsü de dikkatlerden kaçmadı. Mucize Doktor dizisinden sonra oyuncu yeniden ne zaman setlere dönecek bilinmez ama, keyfinin yerinde olduğu bu paylaşımdan anlaşılıyor.

Mucize Doktor'dan ayrılan Seda Bakan ne kadar da mutlu! 7