Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel sakin bir yapıya sahip ama kendisini de sorgulamaktan çekinmiyor!

Hande Erçel sakin bir yapıya sahip ama kendisini de sorgulamaktan çekinmiyor!

tarafından ker_def

Kariyerinde 10. yılı yaşayan Hande Erçel, dünyanın birçok ülkesinde hayranı bulunan Türk oyuncuların başında geliyor. Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncuların başında gelen Hande Erçel, ayrıca instagram’da 31 milyondan fazla takipçi ile de meslektaşlarından bir hayli ileri bir aşamada bulunuyor.

Bambaşka Biri isimli Fox TV dizisinde rol alan oyuncu, Leyla isimli savcı karakteri ile bir kez daha takipçilerini memnun eden bir performansa imzasını attı. Burak Deniz ile ikinci kez bir televizyon dizisinde buluşmasının yanı sıra, Hande Erçel, olgunluk döneminde bulunduğunu da ortaya koyduğu performans ile gösteriyor.

Hayranlarının kariyerindeki 10. yıl özelinde çeşitli etkinlikler yaparak sosyal medyada dikkat çektiği bir ortamda Hande Erçel’in sözleri de sosyal medyada bir hayli dikkat çekiciydi.

Hayatı kabullenme noktasında büyük bir sükunet içinde bulunan ve sakin kalmayı hayatının bir parçası haline getiren ünlü oyuncu, bu duruşunun doğru olup olmadığını sorguladığını da belirtiyor.

Sosyal medyaya yansıyan Hande Erçel’in şu sözleri, oyuncu hakkında hayranlarına çok fazla bilgi veriyor:

“Bugüne kadar hiçbir zaman büyük tepkilerim olmadı. Büyük bir kabulleniş yaşıyorum hayatla alakalı. Her durumda sakin kalmayı başarabiliyorum. Hoş, bunun için çok çaba sarf etmiyorum. Sükunetin bu kadar çok iyi bir şey mi, ondan da emin değilim gerçi. Belki de kendi içimde katlanıyor ve patlıyor bu birikmiş öfkeler.”