Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel ve Demet Özdemir’e büyük şok! Ece Yaşar’a bravo! Sosyal medyada çok acayip sonuçlar!

Hande Erçel ve Demet Özdemir’e büyük şok! Ece Yaşar’a bravo! Sosyal medyada çok acayip sonuçlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizileriyle gündemde olan kadın oyuncular, sosyal medyada yapılan araştırmalarda çeşitli kategorilerde sıralamayla dikkat çekiyorlar. DigiLup tarafından her hafta düzenli olarak yapılan sosyal medya araştırmasında, geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan kadın oyuncuları ortaya çıktı. Aslında 1. ve 2. sıra uzun süredir değişmiyor ancak şaşırtıcı bir durum yaşandı!

Yayınlanan aşağıdaki ilk fotoğraf, geçen haftaki sonuçları ortaya koyarken, 2. fotoğrafta ise bir önceki haftanın sıralamasını görebilirsiniz. Buna göre Hande Erçel ve Demet Özdemir’in bu hafta da sıralamasının değişmediği ortada.

Gelen ileti sayılarına göre bu sıralama yapılmakta. Oyuncuların isimlerinin altında bulunan rakamlar da gelen ileti sayılarını göstermekte. Geçtiğimiz hafta ve bu haftanın ilk iki ismi Hande Erçel ve Demet Özdemir’e gelen ileti sayılarında ciddi bir düşüş olduğu gözleniyor.

Erçel’e bir önceki hafta 120 bin 500 ileti gelirken, geçen hafta 95 bin ileti gelmiş. Özdemir’e ise bir önceki hafta 105 bin 200 ileti gelirken, bu hafta 90 bin 100 ileti geldiği görülüyor.

Fox TV’de Sen Çal Kapımı dizisinde oynayan Hande Erçel, instagram’da da en çok takipçiye sahip isimlerden. Ayrıca sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Aynı şekilde tv8’de Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan Demet Özdemir de son dönemin popüler genç oyuncularından.

İki genç ve başarılı isim, sıralamada hep arka arkaya. Birinci sırada Hande Erçel ve 2. sırada Demet Özdemir onu takip ediyor. İlk 10 sıralamasında bu iki isimden sonra gelenlerin yerleri ise değişiklik gösteriyor.

Özellikle bir önceki hafta 6. sırada yer alan Çukur  dizisinin Karaca’ı Ece Yaşar’ın büyük bir sıçrama yaparak 3 sıra birden gelip Ceren Yılmaz’ın da önüne geçerek 3. sıraya yükseldiği görülmekte.

Sıralamadaki 4. isim olan ve Zümrüdüanka dizisinde oynayan Ceren Yılmaz da bir sıra geriye düşerek 4. olmuş. Ebru Şahin ise yerini koruyor ve 5. sırada duruyor.

6. sıradaki Neslihan Atagül ise Sefirin Kızı dizisiyle çok konuşulmakta. Oyuncu, bu hafta 7.likten 6.lığa yükselmiş. Baraj dizisinde oynayan Biran Damla Yılmaz’ın da 4.’lükten 7.liğe düştüğü görülüyor.

Çukur dizisinde oynayan Hazal Subaşı ise 10. sıradayken 8. sıraya yükselmeyi başarmış çok konuşularak. Önceki hafta 8. sırada olan ve Alev Alev dizisiyle ekranlara gelen Demet  Özdemir ise ilk 10’a girememiş.

9. sıradaki Burcu Özberk ise Fox’un Çocukluk dizisindeki rolüyle konuşuluyor ve önceki hafta olduğu gibi 9. sırayı kimseye kaptırmamış!

10. sırada ise bir sürpriz var. Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde oynayan Cansu Dere, önceki hafta ilk 10’da yokken bu geçtiğimiz hafta ise 10. sıradan listeye dahil olmuş.

İşte geçen haftanın “Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular” sıralaması:

Hande Erçel ve Demet Özdemir'e büyük şok! Ece Yaşar'a bravo! Sosyal medyada çok acayip sonuçlar! 8

İşte önceki haftanın “Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular” sıralaması:

Hande Erçel ve Demet Özdemir'e büyük şok! Ece Yaşar'a bravo! Sosyal medyada çok acayip sonuçlar! 9