Ana sayfa Dizi Haberleri Yoksa Ahsen Eroğlu da mı koronavirüse yakalandı, o fotoğraf bunun için miydi?

Yoksa Ahsen Eroğlu da mı koronavirüse yakalandı, o fotoğraf bunun için miydi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi ara dizisinde koronavirüs gelişmeleri kimseyi şaşırtmadı. Dizinin setinde bazı isimleri virüse yakalandığına yönelik iddialar var. Pazar akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan diziden ilk haber Ayşenil Şamlıoğlu hakkında geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş, usta oyuncunun koronavirüse yakalandığını duyurdu. Fazla bir detay yok, ama testin pozitif çıktığı biliniyor. Tahminler tüm ekibin de testten geçirildiği yönünde.

Ayrıca Ahsen Eroğlu ve Bedir Bedir’in de koronavirüse yakalandığı yönünde iddialar var.Ancak net bilgi yok. Sosyal medyada ise takipçiler Ahsen Eroğlu’nun paylaştığı bir fotoğrafı dikkat çekiyor.

Ünlü oyuncu instagram hesabından genellikle neşeli ve gülümseyen pozlarını yayınlıyor. Ancak bu sefer maskeli ve bitkin bir fotoğraf paylaştı.

Yoksa Ahsen Eroğlu da mı koronavirüse yakalandı, o fotoğraf bunun için miydi? 7

Oyuncu paylaşımında herhangi bir not yazmadı ama birçok hayranı bu iddialar ortaya çıktıktan sonra bu fotoğrafı farklı yorumladı.

Ahsen Eroğlu eğer koronavirüse yakalandığı ise dizinin asıl karakterlerinden Dicle’ye hayat verdiği için sette bir süre işler aksayacaktır.