Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel yeni dizisinde öyle bir isimle anılıyor ki! Bu proje çok konuşulur!

Hande Erçel yeni dizisinde öyle bir isimle anılıyor ki! Bu proje çok konuşulur!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların dikkat çeken ve çok konuşulan genç oyuncularından Hande Erçel, özellikle Kerem Bürsin ile birlikte başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisiyle sadece Türkiye’de değil dünya çapında bir üne kavuştu. Romantik komedi türündeki dizinin 85 ülkede yayınlanmasının ardından, sosyal medyada da rekora koşan güzel oyuncunun instagram hesabında 27 milyonu aşan takipçisi bulunuyor.

Kerem Bürsin’den ayrıldıktan sonra özel hayatıyla sık sık gündeme gelen oyuncu kendini işe verdi. Yaptığı başarılı anlaşmalarla son dönemde sıkça reklam yüzü olarak televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkan Hande Erçel’in çalışma koşulları ve saatleri söz konusu olduğunda dijital işlere daha sıcak baktığı biliniyor.

Hande Erçel, geçtiğimiz ay kariyerinde önemli bir adım daha attı ve Disney Plus ile anlaştı! 14 Haziran’dan itibaren Türkiye’de yayın hayatına başlayacak ve sektöre büyük heyecan getiren dijital platform Disney Plus’ın gözde isimlerinden birisi de Hande Erçel.

Hande Erçel yeni dizinde öyle bir isimle anılıyor ki! Bu proje çok konuşulur! 5

Platform artarda yaptığı anlaşmalarla Can Yaman, Engin Akyürek, Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Pınar Deniz, Eda Ece, Aslı Enver, Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan, Eda Ece ve Aslı Enver gibi pek çok ismi bünyesinde topladı.

Disney Plus’ın Türkiye’de yayınlanacak ilk dizisinin Engin Akyürek’in başrolde olduğu Kaçış’ın olacağı açıklanmıştı. Platform ayrıca Demet Özdemir’in oynadığı Dünyayla Benim Aramda, Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer alacağı Atatürk dizisi, Organize İşler, Siyaha Bulaşan Kadınlar ve El Turco gibi pek çok farklı yapımla çok konuşuluyor.

Ay Yapım tarafından çekilecek El Turco isimli dizi için Can Yaman ile anlaşan Disney Plus, yakışıklı oyuncunun partneri konusunda bir açıklama yapmamıştı. Ancak ortaya öyle bir isim arıldı ki iddia bomba etkisi yarattı.

Hande Erçel yeni dizinde öyle bir isimle anılıyor ki! Bu proje çok konuşulur! 6

İddiaya göre kulislerde Cam Yaman’ın partneri için Hande Erçel’in adı geçiyor. Sen Çal Kapımı dizisinin dünyadaki başarısının ardından kariyerinin zirvesine çıkan Hande Erçel’in Disney Plus’la anlaşma yaptığı uzun süre önce öğrenilmişti fakat projesinin ne olacağı açıklanmamıştı.

Her iki ismin de dünyada gösterimde olan dizileri olduğu düşünüldüğünde iddia gerçekleşirse asıl bu sefer Disney Plus dünyada bomba etkisi yaratan bir işle ses getirmiş olacak ve Hande Erçel, Can Yaman ikilisinin ünü dünyanın 85 ülkesini de aşacak.

Ezel, Babil, Karadayı gibi başarılı dizilere imzasını atan Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstleneceği El Turco dizisi Osmanlı’nın Viyana Kuşatması zamanında yaşananları konu alacak. Dizi, tarihçi ve yazar Orhan Yeniaras’ın “El Turco” isimli romanından uyarlanacak.