Ana sayfa Sosyal Medya Kariyerinin zirvesine çıkan Kerem Bürsin’in resimleri Madrid otobüslerinde!

Kariyerinin zirvesine çıkan Kerem Bürsin’in resimleri Madrid otobüslerinde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son günlerde Sen Çal Kapımı dizisinin ardından elde ettiği uluslararası başarının tadını çıkaran Kerem Bürsin, İspanya’yı resmen fethetmiş durumda. Yakışıklı oyuncunun resimleri Madrid’de belediye otobüslerini süslerken hayranları da her yerde onu görmekten mest oluyor.

En son İspanya’ya gerçekleştirdiği iki ziyaretle ülkedeki hayranlarının kalbini kazanan Kerem Bürsin’in fanları her gün sosyal medyada çok ilginç şeyler paylaşıyor. Son olarak İspanyol bir hayranı sosyal medya hesabında Kerem Bürsin’le ilgili bir paylaşım yaptı.

Kariyerinin zirvesine çıkan Kerem Bürsin’in resimleri Madrid otobüslerinde! 8

Bu hayranı Kerem Bürsin’in Madrid’deki belediye otobüsünün içindeki ekranda yayınlanan bilginin fotoğrafını çekip paylaştı. Fotoğrafta, otobüsün içindeki ekranda Kerem Bürsin’in resmi ve onun hakkında bilgiler var. Bilgilerde Kerem Bürsin’in 1987 yılında İstanbul’da doğduğu, aktör, prodüktör ve model olduğu bilgilerinin yanı sıra Sen Çal Kapımı dizisininin başrolünde yer aldığı belirtiliyor.

Kerem Bürsin’in hayranı bu fotoğrafı paylaşırken üzerine de şöyle yazdı: “Seni Madrid’de otobüste her gördüğümde çok mutlu oluyorum. Senin ve yeteneğinin İspanya’da bu kadar çok bilindiğini öğrenmek beni çok mutlu ediyor.”

Kariyerinin zirvesine çıkan Kerem Bürsin’in resimleri Madrid otobüslerinde! 9

Bu arada İspanyol hayranlarının Kerem Bürsin’in doğum günü için başlattıkları Darüşşafaka’ya yardım kampanyası çığ gibi büyüyor. Hayranlarının hedefi Kerem Bürsin’in 4 Haziran’daki doğum gününe kadar 30 bin lira toplamak. Kampanyanın başlamasının üzerinden yaklaşık bir ay geçti ve yapılan bağış miktarı 19 bin lirayı geçti.

Türkiye’den daha çok dünyada ilgi gören Sen Çal Kapımı dizisi özellikle HBO’da yayınlandıktan sonra Latin Amerika ülkelerinde büyük ses getirdi. Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili çok ilginç bir haber Brezilya’dan geldi. Kerem Bürsin’in hayranlarının oluşturduğu Twitter hesabından yapılan açıklamada Sen Çal Kapımı’nın Brezilya’da üniversite tez konusu olduğu belirtildi. Gazetecilik okuyan bir öğrencinin bitirme tezinde Türk dizilerinin ülkedeki başarısına dikkat çekildi ve Brezilya basınının Sen Çal Kapımı dizisine olan ilgisi anlatıldı.