Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den duygusal doğum günü kutlaması!..

Hande Erçel’den duygusal doğum günü kutlaması!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda hastalık haberiyle gündeme gelen minik yeğeni Aylin Mavi’nin yeni yaşını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutladı.

Yeğenine düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren ve küçük kızın hastalık haberiyle zor günler geçiren Hande Erçel, Aylin Mavi’nin doğum günü dolayısıyla instagram hesabında son derece duygusal bir kutlamaya yer verdi.

Aylin Mavi ile fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, “Özgür kız Mavi, senin için nerede olmamı istersen, beni nerede görmek istersen, ne zaman bana ihtiyaç duyarsan, tam olarak baktığın yerde olacağım her zaman. Seni Seviyorum tetesi. Mavi 3 yaşında” ifadelerini kullandı.

Hande Erçel'den duygusal doğum günü kutlaması!.. 7

Güzel oyuncu Hande Erçel, ablası Gamze Erçel’in minik kızı Aylin Mavi ile sık sık vakit geçiriyor ve keyifli anlarını sosyal medyada da paylaşıyor.

Öte yandan aşk hayatıyla da alakalı sık sık magazin basınında yer alan güzel oyuncunun, Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım’dan sonra gönlünü basketbolcu Kartal Özmızrak’a kaptırdığı iddia edilmişti. Çıkan iddiaların ardından Hande Erçel, sessizliğini bozdu.

Hande Erçel yaptığı açıklamada; “Kartal yakın arkadaşım. Bu haberlerden çok rahatsız oldum. Onun da bir hayatı ve ailesi var. Benim hayatımda kimse yok” dedi. Yılbaşını da ailesiyle geçireceğini belirten oyuncu, onlara sürprizleri olduğunu ifade etti.