Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’ın başrol oyuncusu Burcu Biricik, diziyle ilgili yapılan en büyük izleyici eleştirisini kabul etti!

Camdaki Kız’ın başrol oyuncusu Burcu Biricik, diziyle ilgili yapılan en büyük izleyici eleştirisini kabul etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üçüncü sezonu Kanal D ekranında devam eden Camdaki Kız dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Burcu Biricik, Hayatımın Şarkısı dizisindeki muhteşem çıkışını bir adım daha öteye Camdaki Kız dizisi sayesinde götürdü.

Canlandırdığı Nalan karakterinin hissiyatını ekrana yansıtma ve izleyenleri derinden etkileme konusunda çok başarılı bir iş çıkartan oyuncu, üçüncü sezonu devam eden diziye yönelik yapılan en önemli izleyici eleştirisinin nedenini anlattı. Diziye yönelik yapılan eleştiri hikayenin yavaş ilerlemesi ve olayların bazen kısır döngüye dönüşmesinden kaynaklanıyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından diziye uyarlandığı için üçüncü sezonda gelinen noktayı yavaş bir tempo olarak yorumlayan dizi hayranları, bu durumu sosyal medyada sıklıkla gündeme getiriyor. Burcu Biricik de aslında kitaba göre ilerlediklerini ama bazı oyuncuları çok sevdikleri için rollerin uzatıldığını açıkladı.

Ünlü oyuncu, katıldığı etkinlikte Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakterinin vedası ile ilgili konuşurken şunları söyledi: “Hikaye olması gerektiği gibi ilerliyor. Hatta şöyle; kitaptan yola çıkarak bir hikaye oluşturulduğu için biz çok sevdiğimiz oyuncularımızın hikayesini uzattık O yüzden aslında olması gerektiği gibi ilerliyor.”

Camdaki Kız'ın başrol oyuncusu Burcu Biricik, diziyle ilgili yapılan en büyük izleyici eleştirisini kabul etti! 7

Burcu Biricik, bazı karakterlerin hikayesinin uzatıldığını bu sözleri ile kabul etmiş oldu. Temelde dizi kitaba uygun şekilde ilerlemekte olsa bile, dizi hayranlarının hikayenin yavaş ilerlediği eleştirilerinin haklı olduğu da oyuncunun açıklaması ile netleşmiş oldu.

Hande Ataizi’nin ardından da Feride karakterini canlandıran Nur Sürer’in diziden ayrılması bekleniyor. Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerioğlu da bazı sürprizler olacağını belirterek, dizinin hayranlarına önümüzdeki bölümleri kaçırmamaları tavsiyesinde bulundu.

Camdaki Kız dizisinden Feride’nin ayrılığı dışında başka neler yaşanacağı da şimdiden merak konusu oldu.