Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisine reytinglerde büyük şok! Bir Küçük Gün Işığı, Yasak Elma ve Alparslan 19 Aralık reytinglerinde ne yaptı?

Sipahi dizisine reytinglerde büyük şok! Bir Küçük Gün Işığı, Yasak Elma ve Alparslan 19 Aralık reytinglerinde ne yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 19 Aralık pazartesi günü reytinglerinde Sipahi dizisinin izlenme oranlarında yaşanan düşüş herkesi şaşkına çevirdi. Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizi geçen hafta ortalamanın üzerinde oranlar elde ederek iyi bir başlangıç yapmıştı.

Dizinin 19 Aralık pazartesi akşamı yayınlanan ikinci bölümünde daha yüksek reytingler beklenirken, ilk bölümün altında gerçekleşen oranlar herkesi şaşırttı. Dizi hiçbir kategoride ilk 10 program arasına giremeyerek de şaşırttı. Tüm kişilerde on ikincilik elde eden Sipahi dizisi, AB ve ABC1 gruplarında ise on üçüncü durumda bulunuyor. Dizinin reytinglerinde tüm kişiler ve ABC1 gruplarının ortalama oranlara yakın reytingler elde etmesi düşüşün sınırlı olduğunu da gösteriyor.

Sipahi dizisi tüm izleyici gruplarında düşüş yaşayınca ekibin moralinin de bozulabileceğini belirtelim. 19 Aralık reytinglerinde Alparslan dizisi yine TRT1’e hem AB hem de ABC1 gruplarında birincilikler kazandırdı. Tüm kişiler kategorisinde ise dizi ikinci sırada yer alıyor ve izleyicilerin sadakati de büyük dikkat çekiyor.

Benzer bir izleyici sadakati durumu hem Yasak Elma hem de Bir Küçük Gün Işığı dizilerinde de yaşanıyor. Fox TV ekranında 159. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisi tüm izleyici gruplarında üçüncülük elde ederek, altıncı sezonunda da yine iyi durumda olduğunu kanıtladı.

atv’nin bu sezon başlayan ve 16. bölümü yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisi ise tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü dördüncülükle tamamladı. AB’de ise ortalamanın altında gerçekleşen reytingler sonrasında sekizincilik elde edilebildi.