Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den korkutan paylaşım! Neyse ki iyi!

Hande Erçel’den korkutan paylaşım! Neyse ki iyi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlara gelen Hande Erçel, hayranlarının sıkı takibinde olduğu bir isim. Oyuncu, instagram’da 19 milyona yaklaşan bir takipçiye sahip. Son dönemin çok konuşulan ve dikkat çeken isimlerinden birisi. Oyuncu, başarılı performansıyla da beğeni topluyor.

Hande Erçel, sosyal medyanın gündeminden de düşmeyen bir isim. Her yaptığı, her paylaştığıyla adeta olay olmakta. Oyuncunun kimi zaman setten yaptığı kamera arkası paylaşımlar büyük ilgi görüyor.

Aynı zamanda Kerem Bürsin ile birlikte pozlarına da yorum ve beğeni yağıyor. Canlı yayınlarla takipçileriyle buluşan Hande Erçel, son yaptığı bir paylaşımla ise gören hayranlarını korkuttu!

Boynunda boyunlukla poz veren oyuncunun bu hali, bir kaza geçirmiş olabileceği tahminlerini doğurdu. Endişelenen hayranlarına, sevenlerine kısa bir notla bilgi verdi Hande Erçel.

Neyse ki kötü bir olay yaşanmamıştı. Oyuncu, “Ben iyiyim, boynum tutuldu sadece” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaparak hayranlarını rahatlattı.

Hande Erçel'den korkutan paylaşım! Neyse ki iyi! 8

Hande Erçel daha sonra aşağıdaki pozunu paylaştı. Burada da boyunlukla görülen oyuncunun yoğun çalışmaktan ve stresten oluşan bir boyun tutulması yaşadığı tahmin ediliyor. Henüz net bir açıklama yapmadı ama Hande Erçel’in bir süre boyunlukla dolaşacağı ve basit bir tutulma olmadığı da anlaşılıyor…

Hande Erçel'den korkutan paylaşım! Neyse ki iyi! 9

Bu arada yine de neşesini bozmamaya çalışan Hande Erçel, modacı Hakan Yıldırım’ın kendi adını taşıyan kıyafetiyle pozunu verdi ve “Bugün motivasyonumu Hakan Yıldırım’dan aldım” notunu düştü…