Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Günde Kötü Günde dizisi tutmayan Ozan Dolunay, yeni dizisinde sürpriz bir isimle partner oluyor!

İyi Günde Kötü Günde dizisi tutmayan Ozan Dolunay, yeni dizisinde sürpriz bir isimle partner oluyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezon başında Star TV ekranlarının iddialı romantik komedi dizisi olarak yayına giren İyi Günde Kötü Günde, ne yazık ki 6 bölüm sonra ekrandan kaldırılmıştı. Ozan Dolunay’ın Elçin Sangu ve Yasemin Allen ile başrolünü paylaştığı dizinin erken finali, oyuncular için de hüsran oldu! Dizinin başrol erkek oyuncusu Ozan Dolunay, bu kez dijitalde yayınlanacak bir diziyi tercih etti!

Büyük emekler sonuncunda oluşan televizyon dizilerinin reytingleri düşük gelince kanallar tarafından fazla şans tanınmadan rafa kaldırıldığı bir dönem yaşıyoruz. Uzun emeklerle çekilen dizilerin hazırlık aşaması ile birlikte aylar süren çalışmalardan sonra yayına girmesi söz konusu. Ancak bazen durum istendiği gibi gitmiyor ve tüm çabalara karşın 3-5 bölüm sonra yayından kaldırılıyor.

Son dönemde bu büyük çabalarla birlikte risk de almak zorlaştı. Oyuncular için de dijital alan risk almak açısından daha kabul edilebilir bir hale gelmiş durumda! Ekranda bir kaç bölüm oynayıp biten diziler yerine, şimdilerde garanti olan dijital dizilerde rol almayı tercih ediyorlar.

Bu isimlerden birisi de Ozan Dolunay oldu. Dolunay, Kanal D’deki dizisinin hüsranının ardından bu kez Gain isimli yeni dijital platform için çekilecek bir dizide rol alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği bilgiye göre Bizi Ayıran Çizgi isimli dizinin çekimleri Şubat’ın ortasında başlayacak ve Ozan Dolunay ile Hazal Subaşı partner olacak. Subaşı, kısa bir süre önce Çukur dizisinden ayrılmıştı.

İyi Günde Kötü Günde dizisi tutmayan Ozan Dolunay, yeni dizisinde sürpriz bir isimle partner oluyor! 7

Yalnızca iki kişilik olan dizi, daha önce örneklerini gördüğümüz Bir Kadın Bir Erkek ve Kerem Bürsin ile Nilperi Şahinkaya’nın oynadıkları Aynen Aynen dizisinin formatında bir mini dizi.

Dizinin yönetmenliğini Soner Caner üstlenirken, senaryosunu ise Tolga Afşin Kaya yazıyor. 5 bölüm çekilecek olan mini dizinin her bölümü 15 ya da 20 dakika olacak.