Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda dizisinde mutluluk saçan Özge Özder, özel hayatında ise çok ağır bir sorunla yüzleşti!

Gecenin Ucunda dizisinde mutluluk saçan Özge Özder, özel hayatında ise çok ağır bir sorunla yüzleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinden sonra Sadakatsiz isimli projede Derya karakterini canlandıran Özge Özder, şimdilerde ise Gecenin Ucunda dizisinde Sara isimli karakter ile kariyerine devam ediyor.

1978 yılında Ankara’da dünyaya gelen ve bugüne kadar yer aldığı projelerde etkili performansları ile göz dolduran Özge Özder, 2021 yılının Şubat ayında kızı Luna’yı dünyaya getirmişti. O dönemde Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini canlandıran oyuncu, doğumdan sonra 2 hafta içinde sete dönerek herkesi şaşırttı.

Bu sezon Gecenin Ucunda isimli dizi projesinin setinde yoğun bir çekim temposunun içine giren Özge Özder, yakın zaman önce ailece yaşadıkları büyük sağlık sorunundan bahsetti.

Özder, “Ailece hastalık atlattık” diye konuştu ve hep birlikte domuz gribine yakalandıklarını söyledi. Eşi Sinan Güleryüz ve kızı Luna ile birlikte domuz gribi nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini anlatan oyuncu, şunları söyledi:

“Hastaneye yattık, domuz gribi olduk. Luna biraz zorlandı, 40 derecenin üzerinde korkutucu bir ateş ile günlerce mücadele verdik. Bebekler hasta olmasın, biz atlatıyoruz, gerisi önemli değil. Ben hala toparlayamadım. Alerjik olduğu için hastalık döneminin sonrasında alerjik reaksiyon başlıyor, astım hastası olduğum için. Onunla uğraşıyorum.”

Anne olmasının ardından bazı şeylerin kendisi için ön plana geçtiğini anlatan Özge Özder, SMA ile ilgili bir kitap çıkardığını ve şimdi ikinci versiyonu yayınlamaya hazırlandığını anlattı.

Kitabın gelirlerinin SMA hastası olan Masal bebeğe destek için kullanılacağını anlatan oyuncu, konu çocuklar olunca hayata çok farklı bakan birisi olduğunu her sözüyle yansıtıyor.

Gecenin Ucunda dizi setine büyük bir keyifle gittiğinden bahseden oyuncu, çok tatlı bir set ortamının oluştuğuna dikkat çekti. Özge Özder, “Çok iyi insanların buluştuğu ve işinin çok iyi yapan insanların buluştuğu bir set. Artık nereye kadar giderse oraya kadar benim mutlulukla gittiğim bir set. Çok seviyorum oradaki arkadaşlarımı ve ekibimi” diye konuştu.