Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den Sen Çal Kapımı dizisine geri dönen Bige Önal’a jest

Hande Erçel’den Sen Çal Kapımı dizisine geri dönen Bige Önal’a jest

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detya – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinden bir süre önce Selin karakteri ayrılmıştı. Ancak beklenmeyen bir şekilde karakter geri döndü! Selin’i oynayan Bige Önal, bir kaç haftalık aranın ardından yeniden Sen Çal Kapımı dizisinde ortaya çıktı. Oyuncunun dönüşü, dizinin kimi takipçilerini sevindirmese de birlikte rol aldığı arkadaşlarını mutlu etti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizide Bige Önal, Serkan karakteri ile yeniden bir ilişkiye başlayınca, Erçel’in oynadığı Eda ile evlilik planları da suya düştü! Uçağının kaybolmasının ardından Selin ile dönen Serkan’ın son hali ise izleyiciyi şaşırtacak…

Dizide yaşanan sürpriz gelişmelerle birlikte sette ise başka bir heyecan var. Bige Önal, dizide Eda’yı oynayan Hande Erçel ile iyi arkadaşlar. İkili, dizinin kamera arkasından da zaman zaman paylaşımlar yapıyorlar.

Bige Önal’ın yeniden diziye dönüşü ile birlikte yeni bir heyecan yaşandığı da görülüyor paylaşımlardan. Hande Erçel ise Önal’a instagram sayfasından güzel bir jest yaptı.

Hem Önal’ın yeniden dönüşü hem de 1 Şubat’ta doğan oyuncuya doğum günü kutlamasıydı bu jestin içeriği aslında. Hande Erçel, birlikte çekilen fotoğraflarıyla Bige Önal’ın doğum gününü böyle kutladı…

Hande Erçel'den Sen Çal Kapımı dizisine geri dönen Bige Önal'a jest 8

Hande Erçel'den Sen Çal Kapımı dizisine geri dönen Bige Önal'a jest 9