Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den sonra Kerem Bürsin için aşk iddiaları herkesi şaşkına çevirdi! Peki gerçek ne?

Hande Erçel’den sonra Kerem Bürsin için aşk iddiaları herkesi şaşkına çevirdi! Peki gerçek ne?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin hakkında yeni bir aşk iddiası son günlerde magazin gündeminde yer alıyor. İspanya’nın Malaga kentinde düzenlenen festivale katılan ve burada büyük bir ilgi gören oyuncunun aynı zamanda sanat camiasından birçok kişiyle bağlantı kurmaya başladığı haberleri de geliyor.

Kerem Bürsin, geçtiğimiz aylarda sevgilisi Hande Erçel’den ayrılmıştı. Sen Çal Kapımı isimli diziyle Türkiye’de büyük bir çıkış yakalayan ikili, aynı zamanda yurt dışında da geniş bir hayran kitlesini etkiledi. Dizinin farklı ülkelerde yayınlanması ile birlikte iki ünlü isme de yurt dışından büyük bir ilgi patlaması yaşanıyor.

Özellikle Kerem Bürsin’in yurt dışında bazı iş görüşmeleri yaptığı, bazı işbirlikleri için adımlar attığı ve bazı ünlü isimlerle de tanışarak onlarla bir ortam oluşturmaya başladığı biliniyor. Antonio Banderas ile Malaga festivalinde karşılaşan ve iletişimi de koparmayan Kerem Bürsin’in ayrıca Stephanie Cayo ile tanıştığı ve birlikte olduğu yolunda haberler de yapılıyor.

Hande Erçel'den sonra Kerem Bürsin için aşk iddiaları herkesi şaşkına çevirdi! Peki gerçek ne? 8

Hande Erçel ile aşk yaşadığı dönemde Stephanie Cayo ile tanıştığı şeklinde de yansıyan bu haberler henüz iddia niteliğinde. Hayranları oyuncunun aşk yaşamı ile ilgili bir gizlilik tavrı içine girmeyeceğini, kişiliğinden kaynaklı olarak da aldatma gibi bir durumun yaşanmasının da pek mümkün olmadığını düşünüyor.

Hande Erçel'den sonra Kerem Bürsin için aşk iddiaları herkesi şaşkına çevirdi! Peki gerçek ne? 9

Kerem Bürsin yeni projeler ve yeni işbirlikleri için adımlar atarken, bir dijital dizi projesinde yer almayı arzu ettiği yönünde de bilgiler geliyor.

Kerem Bürsin’in tamamen işe konsantre olduğu ve Stephanie Cayo ile de bir ilişkisinin olmadığı şeklinde bazı bilgiler de geliyor.

Oyuncunun son dönemde uluslararası anlamda attığı adımlar yeni gelişmeleri ve işbirliklerini beraberinde getirebilir. Kerem Bürsin’in popülerliğini artıran bu gelişmelerin yakında bir netlik kazanması bekleniyor.