Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun, kıskançlık sınavından olumlu not aldı!

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun, kıskançlık sınavından olumlu not aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin itici gücü olarak gözüken iki genç oyuncu Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’a büyük ilgi devam ediyor. Doruk ve Asiye karakterlerini canlandıran ikili özellikle son 1 yıldır adeta milyonların sevgisini kazandı. Sosyal medyada onlara gösterilen bu büyük ilginin en önemli nedeni birbirlerine çok yakıştırılmaları, çok iyi bir uyum sağlamaları oldu.

Dizi TV programı da bu ikiliyi bir araya getirerek hayranların merak ettiği soruları sordu. Kıskançlık konusu sorulduğunda Onur Seyit Yaran, “Benim kıskanma gibi bir huyum yoktur. Tabii ki bazı şeylere imrenebilirim ama bunu kıskançlık seviyesinde, yüksek bir duygu olarak yaşamam. Keşke benim de olsa demem, elde etmek için çalışmayı tercih ederim” şeklinde konuştu.

Onur Seyit Yaran, genç yaşına rağmen kararlı duruşuyla ve sağlam kişilik özellikleriyle de çok sevilen bir isim… Oyuncu, kıskançlık noktasında da bir şeye imrendiği zaman onu elde etmek için çalışmayı tercih ederek ne kadar doğru bir yolda olduğunu gösteriyor.

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun, kıskançlık sınavından olumlu not aldı! 7

Su Burcu Yazgı Coşkun da fiziksel olarak değil ama başarılı insanlara imrendiğini ve onları örnek almaya çalıştığını söyledi.

Oyuncu, “Kıskanmak bence kötü bir duygu. Mutlu oluruz biz karşımızdaki için” ifadesini kullandı.

Her iki genç oyuncu da kıskanma gibi bir huya sahip değil. İkisi de bu konuda söylemleri ile gençleri etkileyecek bir potansiyele sahip ve kıskanma noktasında verdikleri mesajlarla örnek olmayı bir kez daha başarıyorlar.