Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinin Esra’sı Gaye Gürsel, yeni bir projeyle ekranlara çıkmaya hazırlanıyor!

Arka Sokaklar dizisinin Esra’sı Gaye Gürsel, yeni bir projeyle ekranlara çıkmaya hazırlanıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar, 16 yıldır izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin en önemli karakterlerinden biri de Asayiş Büro komiseri Hüsnü Çoban.

Suat karakterinin diziden ayrılmasından sonra uzunca bir süre hayatını çocuklarına adayan Hüsnü komiser ile Gaye Gürsel’in canlandırdığı Esra karakterinin yolları 15. sezonda kesişmişti. İki karakteri çok seven izleyiciler ikiliye birbirine çok yakıştırdılar.

2004 yılından bu yana setlerde yer alan Gürsel, birçok farklı rolde yer aldı. İşler Güçler dizisindeki Feride karakteri ile akıllara yer eden oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde ise uzunca bir süre Safiye karakterine hayat verdi. En son 50 m2 isimli Netflix dizisinde de izlediğimiz Gaye Gürsel, son iki sezondur Arka Sokaklar’da Esra karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Arka Sokaklar dizisinin Esra’sı Gaye Gürsel, yeni bir projeyle ekranlara çıkmaya hazırlanıyor! 7

Arka Sokaklar dizisinde rol gereği hamile olan oyuncu, dizinin 17. sezonunda da seyirci karşısında olacak.

Başarılı oyuncu yeni bir anlaşmaya ima atarak, reklam kampanyası için bir mobilya markasının yüzü olmayı kabul etti. Kampanya filminin çekimleri kısa sürede başlayacak ve çok yakında Gaye Gürsel, mobilya markasının marka yüzü olarak seyirciyle buluşacak.