Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Erçel’e, takipçi kazanmak için laf atanların vicdanı rahat mı? Samimiyetsizsiniz!

Hande Erçel’e, takipçi kazanmak için laf atanların vicdanı rahat mı? Samimiyetsizsiniz!

tarafından zk zk

Genç oyuncu Hande Erçel, bir kaç gün önce büyük bir acı yaşamış ve kanser tedavisi gören annesini kaybetmişti.

Cenaze töreninde tabutun yanından bir an bile ayrılmayan Erçel, babası ve kız kardeşi Gamze ile birlikte bu acı gününde dostları tarafından da yalnız bırakılmamıştı.

Kanal D’deki ‘2. Sayfa’ programının sunucularından Gülşen Yüksel Salt, annesini kaybeden Hande Erçel hakkında “Bazlama suratlı” diye kötü yorum yapan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’a canlı yayında isyan etti.

Programa başlarken Hande Erçel’in hayatını kaybeden annesinin cenaze görüntülerini izleyen sunucular, Erçel hakkında sosyal medyada olumsuz yorum yapan kişilere canlı yayında isyan etti.

Gülşen Yüksel Salt, Erçel için ‘Bazlama surat’ diyen Kerimcan’ı sert bir dille eleştirdi.

Hande Erçel'e, takipçi kazanmak için laf atanların vicdanı rahat mı? Samimiyetsizsiniz! 7

“VİCDANIN RAHAT MI?”

Gülşen Yüksel Salt, şu sözlerle Kerimcan ve diğer kötü yorum yapanlara sitem etti:

“Şimdi bu kızın canını acıtmak için dalga geçenler, demediğini bırakmayanların içi rahat mı merak ediyorum. Hastane odasında yaşam müdahalesi veren bir anneyi kızıyla yaralamayan çalışanların vicdanı rahat mı? O anne hastalığını yenmeye çalışırken diğer yandan da kızına kalkan olmaya çalıştı.

Ama siz biraz daha tık almak ve takipçi sayınızı artırmak için Hande ile ilgili öyle şeyler yazdınız ki ‘Bazlama surat’ dediniz ‘Bıktım bu bazlamadan’ dediniz. Ne hastalığı. Kanser hastası insanın morale ihtiyacı vardı ama siz dikkate almadınız. Şimdi bütün samimiyetsizliğinizle Hande’ye baş sağlığı dilediniz.”