Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’i koronavirüs korkusu fena sardı!

Hande Erçel’i koronavirüs korkusu fena sardı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve sevgilisi Murat Dalkılıç, zaman zaman instagram’dan koronavirüs günlerinde neler yaptıklarını paylaşıyor. 2,5 yıldır aşk yaşayan ikilinin inişli çıkışlı bir grafikten, düzenli bir ilişkiye geçmiş olduğu da son dönemdeki her hallerinden belli oluyor.

Posta gazetesinin haberine göre 3,5 haftadır kendilerini evlerine kapatan ünlü ikili, market alışverişine bile şoförlerini yollayarak, dışarıya çıkmamaya özen gösteriyor. Çiftin koronavirüse yakalanmaktan çekindiği ve önlemlerini sıkı aldıklarını belirtiliyor.

Hande Erçel'i koronavirüs korkusu fena sardı! 9

Resme yeteneği olan Erçel, yağlı boya tablo yapıyor. Dalkılıç’tan enstrüman dersleri alıyor. İklinin resim ve müzik üzerine kurdukları koronavirüs salgını günlerinde neşeli halleri de sosyal medyada yer alıyor. Önceki hafta Murat Dalkılıç’ın şarkısına dansıyla eşlik eden Hande Erçel, yeğeni Aylin Mavi ile pozlarıyla da instagram’ı fena halde salladı.

Hande Erçel'i koronavirüs korkusu fena sardı! 10

Koronavirüs kapmaktan korkan oyuncunun, yeni sezon için 2 farklı dizi projesi bulunuyor. Ancak şu anda ortam belirsiz olduğundan çekimlerin ne zaman başlayacağı konusunda bir detay yok.

Azize’nin erken finali nedeniyle sezona kötü başlayan oyuncu, MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı isimli dizide Kerem Bürsin ile başrolde yer alacak.

Hande Erçel'i koronavirüs korkusu fena sardı! 11

Ayrıca, Blu TV için Tims&B’nin hazırlıklarını yaptığı Yarım Kalan Aşklar Dairesi isimli projede de Ali Atay ile yeni dizi çifti olacak.