Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’i özleyen hayranlarına güzel sürpriz!

Hande Erçel’i özleyen hayranlarına güzel sürpriz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin çok konuşulan yıldızlarından birisi olan Hande Erçel, özellikle Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinden sonra ünü dünyaya yayılan bir isim. Daha önce rol aldığı yapımların ardından, Kerem Bürsin ile başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisiyle birlikte kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı.

O dizinin ardından bir başka dizide rol almadı oyuncu. Dizinin setinde sevgili olduğu Kerem Bürsin ile de finalden bir kaç ay sonra ayrılmıştı. Şu sıralar iki oyuncunun yeniden barıştıkları ve ilişkilerine kaldıkları yerden devam ettikleri gündeme gelmekte.

Hande Erçel, bu süre içinde hayranlarıyla sosyal medyadan buluştu. Oyuncunun 29 milyonu geçen takipçi sayısı ile instagram hesabından yaptığı her paylaşım adeta olay oluyor! Hande Erçel’in, yerli ve yabancı hayranları, yayınladığı her fotoğraf ve videoyu dikkatle takip ederken, sosyal medyada da pek çok paylaşımda bulunuyorlar.

Erçel, Türkiye’de Haziran ayında yayına başlayan dijital platform Disney Plus’ın da marka elçisi. Oyuncunun bu platform için bir dizide oynaması bekleniyor ancak henüz bir gelişme yok.

Bu arada Hande Erçel hayranları da kendisini çok özledi! Bir an önce ekrana dönmesini merakla bekliyor. Hande Erçel cephesinden ise şu sıralar yeni bir dizi ya da sinema filmi ile ilgili bir bilgi de gelmiyor.

Fakat yine de kendisini özleyen hayranlarını bir nebze sevindirecek bir gelişme yaşanıyor şu aralar! Oyuncu, bir kaç yıldır Nocturne isimli giyim firmasının yüzü olarak markanın etkinliklerinde, reklamlarında rol alıyor. Anlaşması devam eden Hande Erçel, marka için bir süre önce yeniden kamera karşısına geçmişti.

Yeni bir reklam filminin çekildiğini yakından takip eden hayranları, son gelen haberle çok mutlu oldu! Hande Erçel’in stiliyle, tarzı ve tavrıyla her kıyafeti adeta bir manken edasında taşıdığı kıyafetlerle yer aldığı reklam, kısa sürede sosyal medyada yayıldı!

Heyecanla bu reklam filmini bekleyenler için müjdeli haber de kısa bir süre önce geldi! All Eyes On Us temasıyla markanın yeni sezon ürünlerini Hande Erçel tanıtıyor. Reklam filminde birbirinden şık kıyafetlerle yer alıyor. Hayranlarının karşısına bir dizi ile olmasa da reklam filmi ile çıkacak oyuncu…

İşte o reklam…