Ana sayfa Dizi Haberleri Fırtına gibi geliyor! Yürek Çıkmazı dizisinden gelen ön izlemenin reytingi bile inanılmaz!

Fırtına gibi geliyor! Yürek Çıkmazı dizisinden gelen ön izlemenin reytingi bile inanılmaz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bir süredir çekimleri başlayan Yürek Çıkmazı dizisinden gelen her kare, izleyenlerde büyük merak oluşturdu! Yayınlanan ilk tanıtımıyla büyük dikkat çeken dizinin 29 Ekim akşamı ön izleme sahneleri de geldi! TRT 1’de bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin reytingi merak konusu ama ön izlemesi bile Cumartesi akşamına damga vurdu!

1. bölümü heyecanla beklenen Yürek Çıkmazı dizisine saatler kala, bu akşamın iddialı yapımları Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri karşısında nasıl bir yer edineceği reytinglerle ortaya çıkacak. Fakat daha dizi yayınlanmadan, izleyicinin nasıl bir ilgiyle takip ettiği, ön izlemenin Cumartesi akşamı reyting listesine ilk sıralardan girmesiyle anlaşıldı!

Fırtına gibi geliyor! Yürek Çıkmazı dizisinden gelen ön izlemenin reytingi bile inanılmaz! 8

“Bilseniz ölmem ne uzun sürdü” cümlesiyle yola çıkan “Yürek Çıkmazı” dizisinin yayın tarihi geçtiğimiz hafta belli olmuştu. Başrollerinde Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta’nın yer aldığı dizide ayrıca Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi rol aldıkları projelerde dikkat çeken isimler de bulunuyor.

Son derece dramatik bir hikayeyi ekrana taşımaya hazırlana Yürek Çıkmazı dizisinin tanıtımından sonra Cumartesi akşamı yayınlanan ve 1 bölümden 3 dakika 39 saniyelik ön izleme, diziyi bekleyenlerden büyük ilgi gördü! Cumartesi akşamının iki rakibi Kardeşlerim ve Gönül Dağı dizileriyle birlikte reyting sıralamasında üst sıralarda yer alan ön izleme, tabloyu da değiştirdi!

Fırtına gibi geliyor! Yürek Çıkmazı dizisinden gelen ön izlemenin reytingi bile inanılmaz! 9

Gönül Dağı dizisinin bu sezon birinci sırada yer aldığı reyting tablosunda Kardeşlerim dizisi de 2. sırayı koruyordu. Ancak Yürek Çıkmazı dizisinden gelen ön izleme, 3 kategoride de 2. sıraya yerleşerek Kardeşlerim dizisini bir sıra geriye itti!

Sadece ön izleme ile reytingi değiştiren Yürek Çıkmazı dizisinin fırtına gibi geldiği de bu sonuçtan belli oluyor! Diziyi merakla bekleyen bir kitlenin olduğu anlaşılırken, Salı akşamı karşısındaki güçlü yapımlar karşısında vereceği sınav da çok merak ediliyor!

Yürek Çıkmazı dizisinde, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini ekranlara taşıyacak.

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı ve senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar’ın kaleme aldıkları dizi, bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak!

İşte izleyenleri darmaduman eden 1. bölümden gelen o ön izleme: