Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in adı bile yetiyor, Bambaşka Biri dizisi yurt dışında değer buluyor!

Hande Erçel’in adı bile yetiyor, Bambaşka Biri dizisi yurt dışında değer buluyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Bambaşka Biri dizisinin başrollerinde Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisi bulunuyor. Dizinin yerli izleyiciler tarafından beklenenden daha az ilgi gördüğünü söyleyebiliriz. Bu durum ortalamanın altında gerçekleşen reytinglerden de anlaşılabiliyor.

Ancak hem sosyal medya hem de yurt dışı ilgisine bakıldığı zaman Bambaşka Biri dizisinin çok başarılı bir süreçten geçtiği de bir gerçek. Hem Cannes’ta yapılan Mipcom fuarında en çok ilgi gösterilen Türk dizisi olması hem de sosyal medyada yabancı dizi hayranlarının büyük ilgisi ile birlikte bu proje son dönemin en gözde yerli yapımlarından birisi haline geldi.

Yapımcı Faruk Turgut’un daha önce yaptığı açıklamada Hande Erçel’i örnek göstererek yurt dışında oyuncunun yer aldığı işlerin çok kolay satıldığını ifade etmişti. Gerçekten de Bambaşka Biri dizisi Hande Erçel’in popülerliğinin meyvelerini toplayan bir iş oldu.

Başrolde Burak Deniz ile çok iyi bir dizi çifti olmasının yanı sıra, hayranlarından da büyük destek görmeye devam eden Hande Erçel, Bambaşka Biri dizisinin ayakta kalmasını sağlayan bir konumda bulunuyor.

Dizinin hikayesi de etkili ve oyunculuk performansları da sorunsuz bir şekilde devam ediyor.

Yurt dışından gelen bir başka haber de Bambaşka Biri dizisinin ekibini çok memnun etti.

Latin Amerika ülkelerinde ilgi gören dizinin Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Hispanik pazarın en büyük içerik fuarı olan MIP Cancun’da yer alması da dikkat çeken bir gelişme oldu.

Meksika’da düzenlenen fuardan gelecek bilgiler merakla bekleniyor. Bambaşka Biri dizisi yurt dışında Another Love ismi ile yayınlanıyor.