Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in, depremzedeler için hazırladığı tasarımdaki derin mesajı hayranları buldu!

Hande Erçel’in, depremzedeler için hazırladığı tasarımdaki derin mesajı hayranları buldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 6 Şubat’ta yaşanan iki depremin ardından 10 ilimizi etkisi altına alan deprem felaketi sonrasında iki deprem daha yaşanmıştı üst üste. Artçı sarsıntıların devam ettiği bölgede, resmi rakamlara göre 45 binin üzerinde kişi hayatını kaybetmiş ve binlerce kişi de yaralanmıştı. Bu olay sonrasında depremzedeler için büyük bir yardım seferberliği başlamış ve ünlü isimler de bu çabalara birebir destek vermişti.

Günlere koordinasyon ekipleriyle birlikte deprem bölgelerinde gerekli olan ihtiyaçların toplanması ve paketlenerek bölgeye gönderilmesi için vatandaşlarla birlikte elele kampanyalarda görev aldı pek çok ünlü isim de. Aralarında televizyon dizileriyle ön plana çıkan ünlü oyuncular da vardı. Bu isimlerden birisi de Hande Erçel’di.

Oyuncu, ilk günden itibaren sahaya inerek oyuncu meslektaşları ve gönüllülerle birlikte elele çalışmalar yaptı. Aynı zamanda milyonlarca takipçisi olan instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da sosyal medyada önemli duyuruların, mesajların ulaştırılmasını sağladı.

Hande Erçel'in, depremzedeler için hazırladığı tasarımdaki derin mesajı hayranları buldu! 8

Hande Erçel’in geçtiğimiz günlerde ise bir başka çabası yansıdı medyaya. Oyuncu, Elle Türkiye dergisinin Mart sayısı için bir kapak tasarlamıştı ama bu çok özel bir amaç için tasarlanan bir ‘Kenetlenme’ temasıyla hazırlanan bir tasarımdı! Erçel’in, çiçeklerle süsü tasarımının üzerinde kırmızı balonların bulunması da dikkat çekti.

Yaptığı tasarım için Hande Erçel, “Açılan her yarayı birlikte sarmaya, sevgiyle iyileştirmeye, baharlara, güzel günlere söz verdik” açıklamasını yaptı.

Hande Erçel’in yüzü olduğu marka Nocturne, oyuncunun deprem felaketini anlatan ve Elle Türkiye dergisinin Mart sayısında kapak olan tasarımını tshirtlere basacak ve elde edilen geliri de deprem bölgesinde kullanılmak üzere gönderecek.

Hande Erçel'in, depremzedeler için hazırladığı tasarımdaki derin mesajı hayranları buldu! 9

Bazı hayranları detayları tam anlamayarak pek beğenmese de daha dikkatli kişilerin ise tasarımdaki detaylar gözünden kaçmamıştı! Twitter’da Erçel’in tasarımı üzerine yapılan yorumlarda bazı takipçilerinin detayları keşfeden mesajları dikkat çekiyor!

Türkiye haritasında 10 ili içine alan ve bir kuşak gibi duran kara parçalarını simgeliyor şekil aslında! Üzerinde çiçeklerin olduğu ve alt kısmı kara parçası olan tasarım, depremin yaşandığı bölgeyi gösteriyor. Çiçeklerden bir kuşakla sarılıyor ‘kenetlenme’ temasıyla. Ayrıca depremde ölen çocukların anısına enkazların üzerine asılan balonları da temsilen oyuncunun iki kırmızı balonu da eklemiş olduğu tahmin ediliyor. Çiçeklerle süslü ve Türkiye haritasında bölgeyi içine alan tasarımı, hayranları tarafından da manidar mesajıyla birlikte beğeni kazandı.

Oyuncunun tasarımı, Hatay merkezli Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği’nin deprem bölgesinde yaraları sarmak için yürütülen çalışmalarda kullanılmak üzere satılacak.