Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in güzelliğine ablası Gamze Erçel’in puan toplayan yorumu!

Hande Erçel’in güzelliğine ablası Gamze Erçel’in puan toplayan yorumu!

tarafından ker_def

Gamze Erçel, kardeşi Hande Erçel’i överek puan topladı! Erçel kardeşlerin yakınlıklarını bilmeyen yok… Hande Erçel, şu sıralarda Sen Çal Kapımı isimli Fox TV dizisiyle kariyerine devam ediyor. Ablası Gamze Erçel ise sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmüyor…

İki kardeşin hızıl yükselişi de son dönemin dikkat çeken detaylarından birisi. 2019 yılında anneleri Aylin Erçel’i kaybeden abla-kardeş, birbirlerinin de dert ortağı konumunda.

Yeğenini de çok seven ve sıklıkla onu görmeye giden Hande Erçel, kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor ve onun ünü ablası Gamze Erçel’in de göz önünde olmasına neden oluyor.

Gamze Erçel, kardeşinin güzelliğini öven bir paylaşım yaptı. “Onun güzelliğini görünce kendimi çekemedim” diye mesaj yazan ve bunu instagram hikayede paylaşan abla Erçel, takipçilerinden de sevgi dolu mesajlar aldı.

Hande Erçel'in güzelliğine ablası Gamze Erçel'in puan toplayan yorumu! 7

Caner Yıldırım ile mutlu bir evlilik yürüten, kızı Aylin Mavi’yi kucağına aldıktan sonra sosyal medyada hızla takipçi sayısını artıran Gamze Erçel, sıklıkla kardeşiyle pozlarını da yayınlıyor.

Ayna karşısında çekilen fotoğrafa hayranların yorumu ise şöyle: “Erçel kardeşler, ikiniz de çok güzelsiniz.”

Bir takipçi ise, “Kardeş demek; sıkılınca bunalınca, ruhuna ilaç demek. Bir sesiyle tüm dertleri unutturan demek” yorumunda da bulundu.