Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda ile ilgili soruya bakın ne yanıt verdi?

Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda ile ilgili soruya bakın ne yanıt verdi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/ Detay – Erkenci Kuş dizisinden sonra yıldızı daha da parlayan genç oyuncu Demet Özdemir, son yılların popüler kadın oyuncuları arasında yer almakta. En son ekrana Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelen Özdemir, bu sezon dizilerde rol almadı.

Ancak geçtiğimiz yaz çekilen Aşk Taktikleri filmi ile gündemden de düşmedi oyuncu. Şükrü Özyıldız ile başrolünde oynadığı romantik komedi filmi, Netflix’te yayınlandı. Sadece Türkiye’de değil, platformun takip edildiği başka ülkelerde de Top 10 listelerini zorladı.

Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda ile ilgili soruya bakın ne yanıt verdi? 9

Bir süredir bu filmin ikinci versiyonunun çekileceği haberleriyle gündeme geldi Demet Özdemir. Hatta bir süre önce Türkiye pazarına giriş yapan Disney Plus ile anlaşmasında başka bir dijital platform için çalışmaması anlaşması olduğu ancak özel bir izin aldığı da konuşulmuştu.

Demet Özdemir, verdiği bir röportajda konuyla ilgili olarak “Kesin bir imzamız olmadığı için bir şey söylemeyim. Ben de instagram’da okudum. Böyle bir şeyi istediklerini biliyorum ama net bir şey söylemek istemiyorum. Kimseyi de zor durumda bırakmayayım.” diyerek çok fazla açıklama yapmak istemedi.

Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda ile ilgili soruya bakın ne yanıt verdi? 10

Bu arada Disney Plus için çekimleri başlayan yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’da Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy ile kamera karşısına geçiyor oyuncu. 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacak olan platformun iddialı projesinde başrolde yer alan Özdemir, diziyle ilgili bir tüyo vermekten ise kaçındı.

Oyuncu, çekimlerin başladığını yaptığı sosyal medya paylaşımlarında da gösteriyor. Ancak herhangi bir tüyo vermemek adına çektiği fotoğraflarda da çok dikkatli davrandığı, mesajlarında sadece sete gittiği şeklindeki söylemleri yer alıyor.

Demet Özdemir, yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda ile ilgili soruya bakın ne yanıt verdi? 11

Hiç bir şekilde setten paylaşım yapmayan oyuncu, yasak olduğu için dizi hakkında detay veremeyeceğini de özellikle belirtti. Demet Özdemir, rol aldığı diğer yapımlarla ilgili merak edilen kimi detayları anlatan bir kişi olmasına karşın bu kez özellikle konuşmayacağını belirtti.

Projenin detaylarını ağzından kaçırmamak için çaba sarfettiği anlaşılan oyuncu, resmi açıklamalar haricinde tüyo vermeyeceğini de göstermiş oldu.

Bu arada sevgilisi Oğuzhan Koç ile evlilik planları yapan Özdemir, yaz döneminde bir düğün planladıklarını ama işlere göre ayarlayacaklarını da açıkladı.