Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’in Macaristan’daki pozlarına düşen düşene!

Hande Erçel’in Macaristan’daki pozlarına düşen düşene!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Marie Claire Türkiye’nin Ekim sayısı için objektif karşısına geçen Hande Erçel, birbirinden güzel pozlarıyla beğeni topluyor. Oyuncu, mor ve göbeğini açıkta bırakan bir kıyafet ile verdiği pozla çok beğenildi.

Ekranlara en son Sen Çal Kapımı dizisiyle gelmişti Hande Erçel. Uzun zamandır bir başka dizide rol almadı. Haziran ayında Türkiye’de yayına başlayan dijital platform Disney Plus’ın marka elçisi olarak reklamlarında oynadı Erçel. Aynı zamanda farklı markalarla da işbirliği yapan oyuncuyu daha çok reklam ve dergi çalışmalarıyla görüyor hayranları.

Instagram’daki 29 milyonluk takçipçi sayısı ile pek çok kişiyi kıskandıran Hande Erçel, her paylaşımı ile olay oluyor adeta! Erçel’in yerli ve yabancı hayranları, tüm paylaşımlarına binlerce ve kimi zaman milyonları geçen beğeniler yapıyor ve yorumlar yazıyorlar.

Hande Erçel'in Macaristan'daki pozlarına düşen düşene! 8

Bir dizide ya da filmde rol almıyor olsa da gündemden düşmeyen bir isim olmayı başarmakta Hande Erçel. Güzelliği ile beğeni toplayan oyuncu, dergilere de kapak kızı oluyor ve hayranları tarafından övgü dolu yorumlar alıyor.

Son olarak poz verdiği Marie Claire Türkiye dergisindeki pozları da sosyal medyada hayranları tarafından çok beğenildi. Siyah beyaz ve renkli olarak çekilen fotoğraflar için oyuncu Budapeşte’ye gitti.

Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’nin tarih kokan sokaklarındaki pozları ile derginin Ekim sayısını süslüyor oyuncu. Moda çekimindeki bu etkileyici pozları, twitter gündeminde de yerini aldı ve Erçel, sosyal medyada yine dikkat çeken paylaşımlarla görünür oldu…

Hande Erçel'in Macaristan'daki pozlarına düşen düşene! 9