Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in nefis pozlarına Birce Akalay da tepkisiz kalamadı!

Hande Erçel’in nefis pozlarına Birce Akalay da tepkisiz kalamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar ekranda olmasa da Hande Erçel fırtınası dinmek bilmiyor! Oyuncu, en son Sen Çal Kapımı dizisinde rol almış ve 85 ülkede dizinin yayınlanmasıyla bir anda gündeme oturmuştu. Pek çok ülkede hala gösterimi devam eden Sen Çal Kapımı dizisi sayesinde uluslararası bir başarı kazanan Hande Erçel’in instagram hesabındaki takipçi sayısı da giderek artıyor.

28 milyona yaklaşan takipçi sayısı ile pek çok ünlüyü kıskandıran Hande Erçel, ekranda olmasa bile sosyal medya sayesinde gündemden hiç düşmüyor! Oyuncu, her yaptığı, her paylaştığı ile olay olmaya, konuşulmaya devam ediliyor.

Erçel’in geçtiğimiz günlerde Disney Plus ile anlaştığı gündeme gelmişti. Oyuncunun, 14 Haziran’da yayına başlayacak olan dijital platformun hangi yapımında rol alacağı merakla bekleniyor. Erçel’in El Turco isimli Ay Yapım imzalı dizide Can Yaman ile oynayacağı gündeme gelmişti ancak henüz kesin bir açıklama yapılmadı.

Şu sıralar kameralardan uzak bir hayat süren Hande Erçel, yaptığı instagram paylaşımlarıyla konuşuluyor. Son olarak mor bir elbise ile verdiği pozlarını paylaştı. Oyuncunun bu paylaşımı, kısa sürede 1 milyon 800 bine yakın beğeni aldı.

Hande Erçel'in nefis pozlarına Birce Akalay da tepkisiz kalamadı! 63

Hande Erçel’in bir marka için objektif karşısına geçtiği bu fotoğraflarına yorumlar yağdı. Aynı zamanda ünlü isimlerden de yorumlar ve beğeniler geldi. Bu isimler arasında Şükran Ovalı, Bige Önal, Birce Akalay gibi isimler de vardı.

 

Hande Erçel'in nefis pozlarına Birce Akalay da tepkisiz kalamadı! 64

Özellikle Birce Akalay’ın, Hande Erçel’in fotoğraflarına yaptığı yorum büyük dikkat çekti. Ünlü oyuncu, genç meslektaşının güzelliğini övdü ve “O kadar güzelsin ki… Nazarlardan sakınsın seni tanrım!” notunu düştü…

 

Hande Erçel'in nefis pozlarına Birce Akalay da tepkisiz kalamadı! 65

Hande Erçel’in mor elbise ile verdiği pozlar, kısa sürede sosyal medya sayfalarında paylaşılmaya başlandı. Erçel’in yerli ve yabancı hayranları beğeni dolu yorumlar ve mesajlar gönderiyorlar ünlü oyuncuya…

Hande Erçel'in nefis pozlarına Birce Akalay da tepkisiz kalamadı! 66