Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Taktikleri’nin başarısı Şükrü Özyıldız’a büyük bir etkisi oldu!

Aşk Taktikleri’nin başarısı Şükrü Özyıldız’a büyük bir etkisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz yıl yaz aylarında Demet Özdemir ile birlikte Aşk Taktikleri isimli sinema filminde rol almıştı. 12 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan ve kısa sürede dünyanın birçok ülkesinde en çok izlenen içeriklerden birisi olan projenin şimdi de ikincisi geliyor.

Aşk Taktikleri 2 filmi için yakında sete çıkacaklarını açıklayan Şükrü Özyıldız, elde edilen büyük başarıdan çok memnun. Yaz dönemini yine çalışarak geçireceğini belirten oyuncu, filmin elde ettiği bu büyük başarının kendisine yansımasını anlattı.

Şükrü Özyıldız, “Aşk Taktikleri 2’nin setine gireceğiz” diyerek yakında sete çıkacaklarının müjdesini verirken, beklentinin yükselmesi konusunda korku olup olmadığı sorusunu yanıtladı. Oyuncu, “Korkutmuyor. Tam tersi güzel bir şekilde fişekliyor aslında. Beni motive ediyor. Ben mutluyum yani bu durumdan” diye konuştu.

En son Alice Müzikali ile sahnelerde yer alan oyuncu, dijital platform için de müzikalin çekimlerini yaptıklarını belirtti.

Yaz döneminde çalışmaların öncesinde tatil yapacağını da anlatan oyuncu, bir süre dinlenmeye ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekledi.