Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in seksi pozuna Kerem Bürsin de kayıtsız kalmadı!

Hande Erçel’in seksi pozuna Kerem Bürsin de kayıtsız kalmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde partner olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, hayranları ve magazin basını tarafından sıkça birbirlerine yakıştırılsalar da kamera arkasında sadece iyi anlaşan iki meslektaş oldukları görülüyor. İkilinin yaptıkları instagram paylaşımlarına, hayranlarının özel bir ilgisi var ve birinin yaptığı paylaşıma diğerinin yaptığı yorum ve beğeni de heyecanla bekleniyor!

Özellikle Hande Erçel’in zaman zaman seksi pozlarıyla yer aldığı instagram’da Kerem Bürsin’in bu paylaşımlara ne yorum yapacağı ikilinin hayranları tarafından da merakla beklenmekte.

Son olarak Hande Erçel, pazar günü İstanbul’daki güneşli havada verdiği yukarıdaki pozunu paylaştı. Oyuncunun bu fotoğrafı, takipçileri tarafından hızla sosyal medyanın gündemine düştü.

Pek çok yorum ve beğeni alan Hande Erçel’in hayranları, Kerem Bürsin’in fotoğrafı beğenip yorum yapmasını bekledi. Kerem Bürsin, meslektaşı ve dizideki partneri Hande Erçel’in bu pozlarına sadece beğeni yapmakla yetindi.

Hande Erçel'in seksi pozuna Kerem Bürsin de kayıtsız kalmadı! 8

Erçel’in pozlarının kısa sürede bir milyonu geçen beğeni alması da dikkat çekiyor…

Hande Erçel'in seksi pozuna Kerem Bürsin de kayıtsız kalmadı! 9