Ana sayfa Sosyal Medya Hoşçakal Boncuk! Burcu Biricik, Kırmızı Oda’ya böyle veda etti…

Hoşçakal Boncuk! Burcu Biricik, Kırmızı Oda’ya böyle veda etti…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde izleyiciyi yürekten sarsan bir hikaye daha ekranlara geldi. Burcu Biricik’in hayat verdiği Boncuk’un hikayesi, hiç umulmadık bir şekilde son buldu. Boncuk’un yaşadıkları ekran başındakileri hüzne boğarken, bir şekilde onun kurtulması ümit edilmişti ama olmadı!

Binnur Kaya’nın hayat verdiği Doktor Hanım, Boncuk için çok çabaladı. Ailesine onun bir an önce hastaneye yatırılmasını söylese de kabul ettiremedi. Sonuç olarak Boncuk da ilaçları içmeyi ve gerçekle yüzleşmeyi reddederek hayal dünyasına kapılmayı tercih etti ve adeta ölümüne koştu!

Dizinin Cuma akşamı ekrana gelen son bölümünde Boncuk’un üzerindeki gelinlikle hayalinde gördüğü Can’a gülümseyerek koştuğu anlarda bir kamyonun ona çarpmasıyla herkesi irkilten bir sahne yaşandı!

Boncuk, yerde gelinliği ile yatarken, hem ağlıyor, hem de aynı anda Doktor Hanım’ın ona uzattığı eli görüyordu. Doktor Hanım, artık gerçeklerle yüzleşmesi için onu çağırıyordu. Boncuk’un yerdeki o haliyle dizi bölüm finali yaptı.

Ancak yine de Boncuk’un gözleri açıktı, ağlıyordu. Fonda ise Şebnem Ferah’ın Hoşçakal parçası çalıyordu… Onun öldüğünü kimse düşünmek istemedi ve bir sonraki hafta hikayesinin devam edebileceği tahminleri yapıldı.

Fakat durumun böyle olmadığı Burcu Biricik’in tüm ekiple, yönetmen Cem Karcı ve oyuncularla verdiği pozlardan sonra diziye veda etmesiyle anlaşıldı ki Boncuk’un hikayesi de orada bitmişti!

Bunlar veda pozları mı? Kırmızı Oda'da Boncuk'un akıbeti merak konusuyken Burcu Biricik kafaları karıştırdı! 4

İyileşirse yeniden eşi Sadık’la Hollanda’ya gitme ihtimali de Boncuk’u korkutmuş, ilaçlarını almayınca da iyice travmaları şiddetlenmiş, hatta ablası, eniştesi ve kocasını fare zehri ile öldürmeye bile teşebbüs etmişti.

Burcu Biricik, Kırmızı Oda’ya çok başka bir renk kattı. Oyunculuğu ile izleyiciyi bir kez daha kendisine hayran bırakan Burcu Biricik, sette çekilen veda pozlarını da instagram’dan paylaştı.

Bu paylaşımlardan sonra Burcu Biricik’in Boncuk karakteriyle de vedalaştığı görülüyor…

Bunlar veda pozları mı? Kırmızı Oda'da Boncuk'un akıbeti merak konusuyken Burcu Biricik kafaları karıştırdı! 6

Bunlar veda pozları mı? Kırmızı Oda'da Boncuk'un akıbeti merak konusuyken Burcu Biricik kafaları karıştırdı! 7

 

İşte Boncuk’un hayalinde Can ile buluşmak için sokakta gelinliğiyle koştuğu o sahne: