Ana sayfa Dizi Fragmanları Hande Erçel’in seksiliği, Kerem Bürsin’in karizması! Sen Çal Kapımı önce kalpleri çaldı!

Hande Erçel’in seksiliği, Kerem Bürsin’in karizması! Sen Çal Kapımı önce kalpleri çaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin geçtiğimiz günlerde yapılan fotoğraf çekimlerinden kamera arkası görüntüleri yeni ortaya çıktı. Kerem Bürsin’in instagram hesabını takip edenler hatırlayacaktır, ünlü oyuncu rol arkadaşı Hande Erçel’in kırmızılar içindeki halini kısacık yayınlamış ve fazla veremeyeceğini yasak olduğunu belirtmişti.

İşte o zaman yasak olan görüntüler bugün sosyal platformlardan yayınlandı. Hande Erçel, kırmızılı seksi kıyafeti ile yine göz doldurdu. Seksi yazlık kıyafetler giyen Erçel, fit vücudunu da sergiledi. Kerem Bürsin ise takım elbisesi ile karizmasını sergiledi. İkilinin uyumlu halleri ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Hande Erçel'in seksiliği, Kerem Bürsin'in karizması! Sen Çal Kapımı önce kalpleri çaldı! 7

Kamera arkası görüntülerinden sonra Hande Erçel, etiketiyle sosyal medyada binlerce yorum paylaşıldı. Türkiye’nin en güzel kadını olduğu değerlendirmeleri yapıldı. Sen Çal Kapımı dizisi de daha fazla merak ve heyecan ile beklenmeye başlandı.

Kalpleri feth eden Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in daha dizi başlamadan sosyal medyada hayranlarından büyük destek görmesi Sen Çal Kapımı dizisi adına çok iyi bir başlangıç oldu.

İşte fotoğraf çekiminin kamera arkası görüntüleri:

Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan diğer oyuncular şöyle: Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan.