Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in hayranları heyecanla bekledi, sonunda o müjde geldi!

Aslı Enver’in hayranları heyecanla bekledi, sonunda o müjde geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok ünlü ismin birbiri ardında Disney Plus platformu için anlaşmalar yapması dikkatleri çekiyor. Halit Ergenç’ten, Aras Bulut İynemli’ye, Pınar Deniz’den Hande Erçel ve daha birçok ünlüye kadar Türk dizi yıldızları ABD’li şirket ile özel anlaşmalar yapıyor.

Yaz başında 44 ülke ile birlikte Türkiye’de de yayınlara başlayacak olan Disney Plus, Engin Akyürek’ten başlayıp Demet Özdemir’e kadar dünya çapında bilinirliği olan Türk oyuncuları kendi bünyesine katma stratejisi uyguluyor. Aslı Enver hayranları da oyuncunun Disney Plus’ta yer alarak, uluslararası kariyerini geliştirmesini çok arzu ediyordu. Sonunda bu istek gerçekleşiyor.

Aslı Enver'in hayranları heyecanla bekledi, sonunda o müjde geldi! 73

Sırça isimli yeni bir tiyatro oyunu için sahneye çıkan Aslı Enver, en son Babil isimli Star TV dizisinde yer almış ve sonrasında gelen projeleri kabul etmemişti. Aslı Enver’in Disney Plus’un Türkiye sorumluları ile anlaştığı ve oyuncunun da bu platformun ekran yüzlerinden birisi olduğu ortaya çıktı.

Sen Yaşamaya Bak isimli sinema filmi ile Netflix’te hayranları ile buluşan Aslı Enver, bu yapımda Kaan Urgancıoğlu ile de çok iyi bir uyum yakalamıştı.

Hem tiyatro hem de sinema çalışmalarının ardından Aslı Enver’in Disney Plus için hazırlanacak yeni bir dizide de yer alması bekleniyor. Yakında bu konuda güzel haberler gelirse de şaşırmamak lazım.

Aslı Enver'in hayranları heyecanla bekledi, sonunda o müjde geldi! 74

Aslı Enver, yurt dışında özellikle İstanbullu Gelin dizisindeki Süreyya karakteri ile büyük çıkış yakaladı. Dizinin birçok ülkede yayınlanması oyuncunun tanınmasına önemli katkı yaptı. İstanbullu Gelin hala dünya piyasasında ilgi gören dizilerden birisi konumunda.