Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova 20-26 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Hande Kazanova 20-26 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

tarafından ker_def

Ünlü astroloji uzmanı Hande Kazanova, yeni haftanın genel burç yorumların cevapla.tv’ni youtube kanalında takipçileri ile paylaştı. 20-26 Mayıs haftasında burcunuz size ne diyor?
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını yeni haftada neler bekliyor?

Hande Kazanova, haftanın burç yorumlarında önemli detaylara yer verdi. Videodan Kazanova’nın açıklamalarını izleyebilirsiniz.

Kazanova, ayrıca şu detaylara dikkat çekmekte:

“Haftaya Ay, Yay Burcu’nda iken gezmeye, dolaşmaya ve diğer insanlarla bir arada olmaya önem vererek giriş yapıyoruz. Salı günü, Güneş ve hemen akabinde Merkür de İkizler Burcu’na geçecek.

Güneş ve Merkür kavuşum halinde olacak. Hem iletişimimizde hem de kimliğimizde oldukça aktif, hareketli ve iletişimci yönlerimiz ön plana çıkabilir.

Yakın çevremizde neler olup bittiğiyle çok fazla ilgili olabiliriz. Eğer birtakım sıkıntı ve sorunlarımız varsa çözümler üretmek bu dönemde kolay olacak. Çarşamba günü harekete geçmemiz gereken konularda hayatın bizi desteklediğini göreceğiz.

Enerjimiz kuvvetli olacak ve doğru alanlarda kullanmamız gerekecek. Perşembe ve cumartesi günlerine dikkat etmeliyiz. Düşüncelerimiz ve yapacaklarımız arasındaki dengesizlik bazı sonuçlar almamıza neden olacak. Bir konu, olay ya da fikri bu dönemde sonuçlandırmaya özen gösterelim. Güzel bir hafta olsun.”